Δεν μπορείς να βγάλεις το αυτοκόλλητο από το pc σου; Χρησιμοποίησε βότκα!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν μπορείς να βγάλεις το αυτοκόλλητο από το pc σου; Χρησιμοποίησε βότκα!

Plus: 3 ακόμη τρόποι για να αφαιρέσεις τα αυτοκόλλητα από επιφάνειες

Πόσες φορές δεν έχεις προσπαθήσει να χρησιμοποιήσεις τάπερ, δοχεία ή συσκευασίες από πράγματα που έχεις αγοράσει και μετά το τέλος τους δεν πέταξες γιατί σκέφτηκες πως κάπου θα χρησιμεύσουν; Ένα πράγμα μόνο δεν έχεις καταφέρει να κάνεις βέβαια –ούτε κι εμείς- στις συσκευασίες αυτές. Να βγάλεις τα περιττά αυτοκόλλητα από τα καπάκια προκειμένου να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις.

Όμως τα επίμονα αυτοκόλλητα και οι ετικέτες δεν λένε να ξεκολλήσουν για κανέναν λόγο, όσο και αν εσύ προσπαθείς. Και η αλήθεια είναι ότι έχεις προσπαθήσει να τα αφαιρέσεις με κάθε πιθανό τρόπο, όμως αυτά εκεί, ανένδοτα, λες και δημιουργήθηκαν για να μείνουν για πάντα κολλημένα. Και δεν είναι μόνο στα τάπερ το θέμα. Θυμάσαι όταν αγόρασες υπολογιστή και άφησες την μικρή σου αδερφή (ή την ανιψιά σου δεν θα τα χαλάσουμε εκεί) να σου κολλήσει τα αγαπημένα της αυτοκόλλητα; Πώς θα τα αφαιρέσεις τώρα από τον υπολογιστή;

Εκεί και αν έχεις δοκιμάσει κάθε πιθανό τρόπο. Να λοιπόν που αυτή η Παρασκευή ήρθε για να σε σώσει από το μαρτύριο αυτό. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις όχι έναν, αλλά τέσσερις διαφορετικούς τρόπους για να αφαιρέσεις τα αυτοκόλλητα. Και για να το κάνεις αυτό θα χρειαστείς σίγουρα βότκα.

Τώρα αν θα την πιείς ή αν θα τη χρησιμοποιήσεις θα το δούμε.