Πώς θα διασκεδάζουμε το 2022; Όλα τα νέα trends που χρειάζεται να γνωρίζεις (σαν σωστή οικοδέσποινα)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Πώς θα διασκεδάζουμε το 2022; Όλα τα νέα trends που χρειάζεται να γνωρίζεις (σαν σωστή οικοδέσποινα)

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και φέτος θέλουμε να είναι διαφορετικό από το περσινό. Δες πώς μπορείς να περάσεις όμορφα με τους αγαπημένους σου ανθρώπους ακολουθώντας τα νέα δεδομένα στον χώρο της διασκέδασης!

Καθώς το 2021 -αργά αλλά σταθερά- φτάνει στο τέλος του, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε το 2022 με θετικό τρόπο. Τι καλύτερο από το να κάνουμε ένα υπέροχο πάρτι για να το γιορτάσουμε!

Είτε καλέσεις λίγους φίλους στο σπίτι είτε μια πλούσια γιορτή, η διασκέδαση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρεις τους κοντινούς και τους αγαπημένους σου μαζί αφού πέρασες τόσο πολύ χρόνο χωριστά τους. Όμως αν το σκεφτείς, πόσα πράγματα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια!

Οι τάσεις μπορεί να έρχονται και να φεύγουν σε οποιονδήποτε κλάδο -συμπεριλαμβανομένου του κόσμου της ψυχαγωγίας- αλλά οι νέοι κανόνες για να διοργανώσεις ένα υπέροχο πάρτι φαίνονται ακόμη πιο διαφορετικοί. Ο κορονοϊός έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, που συγκεντρωνόμαστε και που διασκεδάζουμε με αποτέλεσμα να ακολουθούμε νέους κανόνες που πρέπει να τηρούμε πιστά.

gwen stefani beauty

Η Gwen Stefani με WOW κότσο και μακιγιάζ - Ό,τι πρέπει για το ρεβεγιόν

Φέτος τουλάχιστον, θα μπορέσουμε να κάνουμε Πρωτοχρονιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, όμως τι πρέπει να κάνουμε για να τους φιλοξενήσουμε με ασφάλεια;

1. Μικρά Soirées

Οι μέρες των μεγάλων πάρτι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Όταν πρόκειται να φτιάξεις τη λίστα των καλεσμένων σου για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, είναι σημαντικό να δίνεις προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας. Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να διασκεδάζουν με ασφάλεια. Αυτό είναι πιο εφικτό σε μικρο-εκδηλώσεις: οικεία δείπνα, χαλαρές βραδιές με επιτραπέζια παιχνίδια, βραδιές για pizza κλπ. Να θυμάσαι πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι θέλουν να είναι κοινωνικοί όμως έχουν στο μυαλό τους την ασφάλεια.

2. Υπέροχα δείπνα για λίγους

prvtoxronia

Ακριβώς επειδή διασκεδάζουμε με λιγότερους καλεσμένους, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίσουμε τη διάθεσή μας για διασκέδαση. Αν αγαπάς τα εντυπωσιακά επιτραπέζια με τις μοναδικές διακοσμήσεις θα πρέπει ακόμη και τώρα να είναι το επίκεντρο στην επόμενη βραδιά που θα οργανώσεις. Οι περισσότεροι άνθρωποι πια έχουν ανάγκη την επισημότητα στις εξόδους τους καθώς ο εγκλεισμός της καραντίνας τους έχει στερήσει αυτή τη χαρά εδώ και καιρό. Βάλε τα υπέροχα κεριά σου στο τραπέζι, διακόσμησε το πιο ωραίο art de la table και δημιούργησε το ιδανικό γεύμα για λίγους και εκλεκτούς.


https://www.instagram.com/p/CW6Yf8xvWDG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. Μια έκρηξη από το παρελθόν

Μερικές φορές, το βλέμμα στο μέλλον σημαίνει να αποτίσουμε φόρο τιμής και στο παρελθόν. Με την έλευση του 2022, οι οικοδεσπότες θα ενσωματώσουν κάποια trends όσον αφορά τη διακόσμηση από το παρελθόν. Με τόση αβεβαιότητα, οι νοσταλγικές λεπτομέρειες και οι αναφορές στα χρόνια που αγαπήσαμε, θα είναι μια δημοφιλής τάση. Αντικείμενα και αξεσουάρ όπως οι δίσκοι βινιλίου, τα polaroid, τα παλιά παιδικά παιχνίδια, η λιτή διακόσμηση και τα θεματικά πάρτι θα επανέλθουν για να δώσουν στους ανθρώπους αυτά τα ζεστά και ασαφή συναισθήματα που θέλουν από τις προσωπικές τους εκδηλώσεις που αγάπησαν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

20 ιδέες για να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως