Πώς να στερεώσεις τη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στην εξώπορτά σου χωρίς να το... κουνήσει ρούπι

Ιωάννα Τζανή
Πώς να στερεώσεις τη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στην εξώπορτά σου χωρίς να το... κουνήσει ρούπι

4 τρόποι για να μην ανησυχείς καθόλου για τη γιρλάντα με την οποία θα διακοσμήσεις την εξώπορτά σου!

Η χριστουγεννιάτικη γιρλάντα στην είσοδο του σπιτιού προσδίδει πάντα μια ξεχωριστή πινελιά στην εορταστική διακόσμηση και κερδίζει κάθε καλεσμένο από την πρώτη στιγμή.

Εάν υπάρχει στα σχέδιά σου να συμπεριλάβεις κι εσύ φέτος τη γιρλάντα στον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου, αλλά ανησυχείς για το αν θα καταφέρεις να τη στερεώσεις καλά, εμείς είμαστε εδώ για εσένα.

xmas spiti2

5 ιδέες που θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σου

Ακολουθώντας τα παρακάτω απλά tips που σου προτείνουμε, η γιρλάντα σου θα παραμείνει στη θέση της καθ' όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου και τίποτα δε θα σταθεί ικανό να τη μετακινήσει ή να τη χαλαρώσει.


https://www.instagram.com/p/CXJKxMLLJRn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επίλεξε τους κατάλληλους γάντζους για τον τύπο της πόρτας σου

Αγοράζοντας γάντζους που είναι ειδικά σχεδιασμένοι για το υλικό της εξώπορτάς σου, η γιρλάντα σου θα παραμείνει ακριβώς εκεί που τη θέλεις.

Συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα εργαλεία

Αφού αγοράσεις τους γάντζους σου, βεβαιώσου ότι έχεις στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα εργαλεία για το στερέωμα, όπως καρφιά, σκάλα και ό,τι άλλο χρειάζεται.



Ξεκίνα από τη μέση

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να κρεμάσεις τη γιρλάντα σου , είναι να ξεκινήσεις από τη μέση της πόρτας. Αρχίζοντας από την κορυφή και κατεβαίνοντας και στις δύο πλευρές, η γιρλάντα θα απλωθεί πολύ καλύτερα και θα «πέσει» με έναν πραγματικά όμορφο τρόπο. Άσε που θα είναι πολύ πιο σταθερή!

Ασφάλισε τη γιρλάντα σου

Για την πιο ασφαλή εφαρμογή, θα πρέπει να προμηθευτείς ένα σύρμα και να το τυλίξεις γύρω από τη γιρλάντα σου και οποιονδήποτε μηχανισμό κρέμασης χρησιμοποιείς. Φρόντισε να υπάρχουν τρεις θέσεις με γάντζο για να ασφαλίσεις τη γιρλάντα: μία στο επάνω μέρος και μία σε κάθε πλευρά του πλαισίου της πόρτας. Αυτή η μέθοδος θα κρατήσει τη γιρλάντα σου σταθερή και δε θα την κουνήσει ούτε ο πιο δυνατός άνεμος!

Cover photo: @homeatthecrescent_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

9 προτάσεις που θα φέρουν τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σου

Στόλισες το δέντρο αλλά τα λαμπάκια είναι λίγα; 3 μυστικά να το φωτίσεις σε χρόνο dt

10 tips για να διαλέξεις φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο για το σπίτι σου