Scrapbook: Κάντο όπως η Kim Kardashian- Φτιάξε μοναδικά album γεμάτα τέχνη και αναμνήσεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Scrapbook: Κάντο όπως η Kim Kardashian- Φτιάξε μοναδικά album γεμάτα τέχνη και αναμνήσεις

Η Kim μάς θύμισε πώς ένα άλμπουμ με φωτογραφίες μπορεί με λίγο diy να γίνει το φυλαχτό της καρδιάς μας!

Δεν περιμέναμε την Kim Kardashian για να μάθουμε το scrapbook, απλώς μας θύμισε -μέσα από το νέο video που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο- πόσα όμορφα πράγματα μπορούμε να δημιουργήσουμε με τα χέρια και την αγάπη μας για τις κατασκευές.

Αν δεν έχεις προλάβει ακόμη να δεις το video στο οποίο η διάσημη reality star- επιχειρηματίας- influencer μάς ξεναγεί μέσα από την κάμερα της Vogue στο υπερπολυτελές σπίτι της (ναι σε αυτό που δημιούργησε με τον Kanye West λίγο πριν χωρίσουν), θα σου αποκαλύψω μια μεγάλη της αγάπη (που είναι και δική μου) και που μπορεί να μεταμορφωθεί στο ομορφότερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου.


https://www.instagram.com/p/CaIP1SjMfp3

Η Kim όπως αποκάλυψε στην κάμερα, αγαπά να δημιουργεί scrapbook. Για όσους δε γνωρίζουν, το scrapbook είναι ένα άλμπουμ γεμάτο αναμνήσεις. Είναι όμως κάτι πολύ περισσότερο από ένα φωτογραφικό άλμπουμ. Μέσα από αυτή τη δημιουργική ασχολία μπορείς να αποτυπώσεις τις αναμνήσεις σου, βάζοντας όλο το DIY ταλέντο σου.

kim spiti2

Το σπίτι της Kim Kardashian και του Kanye West στην Καλιφόρνια διέπεται από φως και απλότητα

Πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα scrapbook

Έχεις τη δυνατότητα να βρεις πολλά άλμπουμ στην αγορά. Υπάρχουν μάλιστα και ειδικά πακέτα μέσα στα οποία ενσωματώνονται ειδικά χαρτιά με υφές, patterns και χρώματα που είναι ικανά να μεταμορφώσουν το scrapbook σου σε κάτι μοναδικό. Κάθε άδεια σελίδα είναι στο χέρι σου να μεταμορφωθεί σε έργο τέχνης. Αυτοκόλλητα, πλαίσια, χαρτιά με πρωτότυπα χρώματα και μοτίβα, φάκελοι αλλά και χρωματιστά στυλό και μαρκαδόροι είναι όλα στο χέρι σου. Μπορείς να τυπώσεις φωτογραφίες και σε κάθε σελίδα να δημιουργήσεις ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου.

Μέσα από ένα scrapbook μπορείς να αποτυπώσεις τις πιο όμορφές σου στιγμές. Από ταξίδια, σημαντικά γεγονότα που θέλεις να μείνουν αξέχαστα, μέχρι μικρές στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στον χρόνο, όλα έχουν τη δική τους θέση στις σελίδες του scrapbook. Μπορείς για δημιουργήσεις ένα διαφορετικό άλμπουμ για κάθε γεγονός της ζωής σου, όπως έχει κάνει η Kim Kardashian η οποία αποκαλύπτει πως το scrapbooking είναι η μεγάλη της αγάπη. Γι' αυτό κι έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό για τη γέννηση κάθε παιδιού της, αλλά και για σημαντικά γεγονότα της ζωής της.



Αν δεν ξέρεις πώς να ξεκινήσεις, μπορώ να σε βοηθήσω. Στο παρακάτω video μπορείς να δεις πόσο εύκολα μπορείς να βάλεις τo DIY ταλέντο σου μέσα στο ξεχωριστό δικό σου άλμπουμ αναμνήσεων και να το πας ένα βήμα παραπέρα. Αν έχεις διάθεση και φαντασία όλα μπορούν να γίνουν ξεχωριστά... Δες πώς μπορείς να το κάνεις κι εσύ...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Deco DIY: Φτιάξε ένα καλοκαιρινό καρπουζένιο τραπεζάκι για τη βεράντα σου

DIY: 30 ιδέες για κατασκευές που μπορείς να φτιάξεις σε μόλις 5 λεπτά (κι όμως γίνονται!)