Το κόλπο του TikTok για να δεις αν σου κάνει το τζιν χωρίς να το δοκιμάσεις

Το κόλπο του TikTok για να δεις αν σου κάνει το τζιν χωρίς να το δοκιμάσεις

Το viral κόλπο που θα σου «λύσει τα χέρια».

Ένα από τα πιο αγαπημένα, all time classic ρούχα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι αναμφίβολα το τζιν παντελόνι. Όλες έχουμε το λιγότερο ένα στην ντουλάπα μας αφού μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους από το πρωί ως το βράδυ.

Ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες και αποτελεί την no1 επιλογή του ωραίου φύλου για casual εμφανίσεις. Όπως θα έχεις και η ίδια διαπιστώσει όλα αυτά τα χρόνια που κάνεις shopping, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις το ιδανικό μέγεθος για το σωματότυπό σου αφού κάθε εταιρία έχει διαφορετική γραμμή ρούχων.

Μια TikToker μοιράστηκε το κόλπο της για να καταλαβαίνει εάν το τζιν που θέλει να αγοράσει είναι στο νούμερό της. Τι έκανε ακριβώς; Το τοποθέτησε επάνω της κρατώντας με τα χέρια την μέση και προσπάθησε να «κλείσει» το τζιν στο λαιμό της. Όπως αναφέρει η @topnotchboutique εφόσον το παντελόνι κλείνει στην περιοχή του λαιμού τότε θα είναι ιδανικό για τις αναλογίες της. Το βίντεο έχει γίνει viral με αρκετούς χρήστες να επισημαίνουν ότι δοκίμασαν το hack και λειτούργησε.

Πώς θα το κάνεις

via GIPHY

Κράτησε το τζιν (χωρίς την κρεμάστρα) από τις δύο άκρες του καβάλου και τυλίξέ το γύρω από το λαιμό σου. Αν οι δύο άκρες δεν ακουμπούν η μια την άλλη, σημαίνει πως το τζιν δεν θα σου κουμπώνει. Αν οι δύο άκρες ακουμπούν, αλλά «κάθονται» η μία πάνω στην άλλη, το τζιν παραείναι μεγάλο για τη μέση σου. Το πιο σωστό είναι οι δύο άκρες να εφάπτονται στις «μύτες» τους.

Το viral κόλπο του TikTok για να καταλάβεις αν σου κάνει το τζιν

Tips για την επόμενη φορά που θα αγοράσεις τζιν παντελόνι

1) Δώσε έμφαση στην υφή.

2) Δοκίμασέ το.

3) Προτίμησε το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

4) Πες ναι στο διαφορετικό. Εάν για παράδειγμα έχεις ήδη 3 skinny jeans επένδυσε σε ένα τζιν καμπάνα.

5) Δες καλά στην ετικέτα τις οδηγίες πλυσίματος.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: