Beach queen! 5 μυστικά για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία στην παραλία

Beach queen! 5 μυστικά για να βγάλεις την τέλεια φωτογραφία στην παραλία

Απλά tips που θα σου χαρίσουν τις ωραιότερες καλοκαιρινές λήψεις.

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, βουτιές και αμέτρητες φωτογραφίες. Η μνήμη του κινητού γεμίζει με λήψεις από τις διακοπές (και όχι μόνο) αφού όλες θέλουμε να εμπλουτίσουμε το Instagram feed μας με εντυπωσιακά κλικ που θα μας χαρίσουν αμέτρητα likes.

Αν η φωτογραφία δεν είναι το δυνατό σου σημείο, είμαστε ακόμη μια φορά εδώ για εσένα. Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο εύκολα και άκρως αποτελεσματικά tips για να αναδειχθείς η απόλυτη beach queen και να πας φέτος τις φωτογραφίες σου σε άλλο επίπεδο.

Το απόλυτο hack για να φτιάξεις αυγά ποσέ σε 1 λεπτό

5 tips για τις ωραιότερες φωτογραφίες στην παραλία

1) Η σωστή η ολόσωμη φωτογραφία

Κακά τα ψέματα, όλες θέλουμε να δείξουμε στο Instagram το νέο μας bikini, με την ολόσωμη φωτογραφία να αποτελεί τον καλύτερο τρόπο. Η στάση του σώματος είναι ο no1 παράγοντας του τελικού αποτελέσματος. Λίγο πριν το κλικ σήκωσε το πηγούνι, ίσιωσε τους ώμους και σκάσε ένα μεγάλο χαμόγελο στον φακό.

Προαιρετικά μπορείς να βάλεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο ή να τοποθετήσεις ένα χέρι στην μέση σου. Αν πάλι θες να βγάλεις φωτογραφία όσο είσαι ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα, προσπάθησε να έχεις τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα και ενωμένα.

2) Σωστός φωτισμός

Το φως είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να εξετάσεις πριν επιχειρήσεις να φωτογραφηθείς. Η υπερβολική ηλιοφάνεια μπορεί να «κάψει» την φωτογραφία και να σε δείχνει σαν μια μαύρη σκιά. Την ίδια ώρα ο ελλιπής φωτισμός δεν θα σου χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Φρόντισε να στέκεσαι αντίθετα από τον ήλιο και δυνάμωσε στο τέρμα την φωτεινότητα του κινητού για να βλέπεις τι βγάζεις.

paralia8.jpg

3) Φίλτρο

Όχι δεν εννοούμε να παραμορφώσεις το σώμα ή το πρόσωπό σου με δεκάδες beauty φίλτρα. Ένα ωραίο φίλτρο ( τύπου vintage, ασπρόμαυρο κ.ά) μπορεί όμως να απογειώσει μια φωτογραφία σου και να ενισχύσει τη δυναμική των χρωμάτων.

4) Η selfie

Αν είσαι #selfielover απόφυγε τα υπερβολικά φίλτρα που θα παραμορφώσουν το πρόσωπό σου. Χαμογέλα αυθόρμητα στον φακό, γύρε ελαφρά το κεφάλι και κάνε φυσικές πόζες που σε κολακεύουν. Εννοείται πως πρέπει να έχεις βρει καλό φως οπότε είναι προτιμότερο να βγάλεις selfie λίγο πριν τη δύση του ηλίου ή νωρίς το πρωί.

5) Πες ναι στον αυθορμητισμό

Άσε ελεύθερη την φαντασία σου ώστε να βγάλεις πιο δημιουργικές, αυθόρμητες φωτογραφίες. Δοκίμασε νέες πόζες (στην άμμο, στα βράχια ή στο νερό) και πειραματίσου μέχρι να πετύχεις το πολυπόθητο κλικ.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com