Το κόλπο του ΤikTok θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που κόβεις τα κρεμμύδια

Το κόλπο του ΤikTok θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που κόβεις τα κρεμμύδια

Bρήκαμε το εύκολο hack που αξίζει να δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα μπεις στην κουζίνα.

Το κρεμμύδι είναι ένα από τα υλικά που όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε φορά που μαγειρεύουμε αφού ταιριάζει σε σαλάτες, μαγειρευτά, σούπες και πολλά ακόμη φαγητά.

Το κόψιμο των κρεμμυδιών είναι μία από εκείνες τις δουλειές που θα χαρακτηρίζαμε... για κλάματα. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις όταν κόβουμε το κρεμμύδι τα μάτια μας τείνουν να τσούζουν, να κοκκινίζουν και δακρύουν.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει και διαβάσει πολλά έξυπνα κόλπα που μας βοηθούν να αποφύγουμε το κλάμα όταν καθαρίζουμε το δημοφιλές λαχανικό.

Ο πουρές σε σκόνη είναι το μυστικό για να κάνεις πιο πηχτή τη σούπα ή το φαγητό

Tο κόλπο του TikTok θα σου μάθει να κόβεις το κρεμμύδι σε χρόνο Dt

Το TikTok είναι μια εφαρμογή που μετρά εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο και μας «λύνει» τα χέρια με το πλούσιο περιεχόμενό της. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω του app έχουμε βρει χρηστικά κόλπα, συνταγές ή έξυπνα hacks.

Ένα video έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα αφού μας δείχνει πώς να κόψουμε εύκολα και γρήγορα τα κρεμμύδια. Το post έχει συγκεντρώσει 5,3 εκατομμύρια likes μέχρι σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο κοπής τους.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να το κάνεις είναι ένα πιρούνι και ένα κοινό εργαλείο κουζίνας: ο αποφλοιωτής λαχανικών. Χρησιμοποίησε το πιρούνι για να κρατήσεις ένα ολόκληρο ξεφλουδισμένο κρεμμύδι στη θέση του στο ξύλο κοπής.

Με το άλλο σου χέρι, χρησιμοποίησε τον αποφλοιωτή λαχανικών για να κόψεις τις φέτες γρήγορα και με ασφάλεια. Αυτό είναι! Δοκίμασέ το και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς να το κάνεις.

Πηγή κεντρικής: pexels.com