Say cheese: Το hack για να κόβεις με μαθηματική ακρίβεια φέτες από το πιο νόστιμο προϊόν του ψυγείου

Say cheese: Το hack για να κόβεις με μαθηματική ακρίβεια φέτες από το πιο νόστιμο προϊόν του ψυγείου
Pexels

Το hack που έγινε viral και θα ανυπομονείς να κάνεις κι εσύ. 

Viral έγινε μια γυναίκα για το hack το οποίο υπόσχεται τις τέλειες κομμένες φέτες τυριού κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μαχαίρι. Όπως ήταν λογικό, πλήθος κόσμου που λατρεύει τη μαγειρική έσπευσε στην ανάρτησή της να σχολιάσει για το πόσο ανυπομονούν να το δοκιμάσουν.

Είναι αλήθεια, πως όποιος έχει δοκιμάσει να κόψει σε φέτες το αγαπημένο προϊόν του ψυγείου ξέρει ότι μπορεί να είναι πολύ δύσκολο -ειδικά όταν προσπαθεί να το μετρήσει με το μάτι. Η τελειομανία που έχουν κάποιοι στη μαγειρική είναι λογικό πως μεταφέρεται και στο πώς θα κοπεί και θα παρουσιαστεί κάτι στο τραπέζι και ειδικότερα όταν υπάρχουν καλεσμένοι.

Το μεγάλο λάθος που κάνεις με τα μπαχαρικά και τί να αλλάξεις για να κάνεις οικονομία

Στις περισσότερες περιπτώσεις, φαίνεται ότι πολλοί από εμάς καταλήγουμε με κάποια πολύ παχιά ή πολύ λεπτή φέτα κι έτσι αυτό το κόλπο με το πιρούνι και το μαχαίρι φαντάζει σαν όαση.

Έτσι, η διαδικτυακή @covinoboard, μοιράστηκε το κόλπο της για να πετυχαίνει «τέλειες φέτες τυριού κάθε φορά!». Σε ένα βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 293.000 likes, έδειξε στους θαυμαστές της τον τρόπο με τον οποίο μετράει κάθε φέτα για να διασφαλίσει ότι είναι όλες ίδιες.

Η γυναίκα φαίνεται να καρφώνει με το πιρούνι ένα κομμάτι τυριού τσένταρ πριν το τεμαχίσει περίτεχνα. Οι τέσσερις τρύπες που κάνει στο κομμάτι λειτουργούν ως σημάδια για να κόψει τις φέτες. Στη συνέχεια, φαίνεται η διαδικασία με την οποία κόβει με το μαχαίρι της με μαθηματική ακρίβεια τις φέτες δημιουργώντας ομοιόμορφες φέτες τυριού.

For the love of beer! Πίνεις εντελώς λάθος τη μπύρα και αυτή είναι η αλλαγή που πρέπει να κάνεις

Οι χρήστες του TikTok έμειναν άναυδοι από το κλιπ, καθώς μπήκαν στα σχόλια για να την επαινέσουν για το hack.

Ένας χρήστης είπε: «Πραγματικά πολύ έξυπνο. Λειτουργία ελέγχου μερίδας ενεργοποιήθηκε».

Ωστόσο, δεν εντυπωσιάστηκαν όλοι. Κάποιος της πρότεινε να αγοράσει απλώς έναν νορβηγικό κόφτη τυριού, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι Σκανδιναβοί θα απογοητευτούν από το hack της. «Ως Νορβηγός, ήρθα στα σχόλια για να δω όλους τους Νορβηγούς να σχολιάζουν», είπε κάποιος.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό hack μαγειρικής που έγινε viral πρόσφατα. Προηγουμένως, μια άλλη γυναίκα αποκάλυψε πώς χρησιμοποιεί έναν αποφλοιωτή πατάτας για να κάνει τη δουλειά με ελάχιστη ταλαιπωρία. Θυμήσου περισσότερα εδώ.

Το viral hack για να ξεφλουδίσεις και να πολτοποιήσεις τις πατάτες με μία μόνο κίνηση

pexels-rdne-6004121.jpg