Πώς να φτιάξετε μόνες σας τα υπέροχα δαχτυλίδια- καρδιάς

Πώς να φτιάξετε μόνες σας τα υπέροχα δαχτυλίδια- καρδιάς

Επιστρατεύστε χρυσό σύρμα, πενσάκια και ένα lip gloss

Αν έχετε όρεξη και διάθεση να κοσμούν τα δάχτυλά σας δικές σας δημιουργίες τότε θα σας βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.
Προκειμένου να φτιάξετε αυτά τα δαχτυλίδια- καρδιάς θα χρειαστείτε χρυσό σύρμα, κοφτάκι, πενσάκι με στρογγυλεμένες μύτες και ένα lip gloss.

Αρχικά κόβετε δυο κομμάτια από το σύρμα σε διαφορετικά μεγέθη, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο. Το μικρότερο για να φτιάξετε την καρδιά και το μεγαλύτερο για το δαχτυλίδι.

Πάρτε το μικρότερο κομμάτι και με τυλίξτε το γύρο από τη πένσα για να σχηματίσετε σιγά- σιγά το σχήμα της καρδιάς. Στη συνέχεια χρησιμοποιείστε μια λαβίδα με επίπεδη μύτη για να κάνετε την κλίση που πρέπει να έχει το κάτω μέρος της καρδιάς. Ολοκληρώστε την καρδιά φέρνοντας το σύρμα πάνω από την πένσα και μετά κόψτε το σύρμα που περισσεύει.

Για το δαχτυλίδι, τυλίξτε το δεύτερο κομμάτι γύρω από ένα lip gloss που να έχει πάνω κάτω το μέγεθος του δαχτύλου σας. Στη συνέχεια λυγίστε τις άκρες προς τα έξω με την επίπεδη λαβίδα και το πλάτος να είναι περίπου αυτό της καρδιάς. Γυρίστε το δαχτυλίδι προς τα πάνω και περάστε τη καρδιά όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Με την πένσα γυρίστε τις άκρες προς τα έξω και το δαχτυλίδι σας είναι έτοιμο.

Οι φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν πολύ. Καλή επιτυχία.