Αφήστε τον θείο Andy να σας φωτίσει

Αφήστε τον θείο Andy να σας φωτίσει

Μπορεί να μην είναι αυθεντικός Warhol, αλλά αυτό το φωτιστικό θα φέρει την κουλτούρα της Pop Art στη κουζίνα σας, όπως και να χει.

Αν είστε άνθρωποι της τέχνης και θέλετε να την ενσωματώσετε με κάποιον τρόπο στο σπίτι σας, ή έστω αν οι ριζοσπαστικές pop δημιουργίες του αξεπέραστου Andy Warhol αποτελούν την πιο αγαπημένη σας εικαστική περίοδο, η εταιρεία Fuse έχει κάτι για εσάς.

Από τότε που το κίνημα της Pop Art έκανε το μεγάλο του άνοιγμα στον κόσμο τη δεκαετία του '50, η χρήση προϊόντων μαζικής παραγωγής σε διαφορετικούς τομείς καθιερώθηκε παγκοσμίως. Το πιο χαρακτηριστικό και, τελικά, εικονικό αντικείμενο, ήταν και παραμένει να είναι η Campbell's Soup, το τσίγκινο κουτί της γνωστής σάλτσας ντομάτας, δηλαδή, που σχεδίασε και πλάσαρε ο Andy Warhol ως έργο τέχνης.

Αυτές τις συσκευασίες της Campbell's Soup πήρε η Fuse, πιο συγκεκριμένα, τα μεγάλα τσίγκινα κουτιά της σούπας, που είχαν πεταχτεί από το εργοστάσιο παραγωγής, τα «περιποιήθηκε», τους πρόσθεσε ένα καλώδιο σε φωτεινό κόκκινο χρώμα και ένα καπάκι για την υποδοχή του καλωδίου στο ταβάνι, φτιαγμένο από ανακυκλωμένη συσκευασία τόνου, και τα μετέτρεψε σε ξεχωριστά φωτιστικά οροφής με ρετρό αισθητική και, φυσικά, όλα τα pop art στοιχεία της τέχνης του Warhol. Συν τις άλλοις, ο συνδυασμός της ρετρό αυτής αίσθησης με τον ανακυκλώσιμο χαρακτήρα, κάνει το αντικείμενο αυτό ένα σύγχρονο έργο τέχνης που απευθύνεται στον σημερινό άνθρωπο.

Αν από την άλλη δεν είστε μεγάλοι οπαδοί της ντοματόσουπας, μπορείτε να επιλέξετε την συσκευασία των Heinz Baked Beans, η οποία ακολουθεί ακριβώς την ίδια φιλοσοφία και αποτελεί ένα εξίσου ιδιαίτερο, pop και ξεχωριστής αισθητικής φωτιστικό.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα φωτιστικά αυτά και κάντε τις παραγγελίες σας από το επίσημο site της Fuse, εδώ.

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232099