Λουλούδια που μαγνητίζουν –κυριολεκτικά

Λουλούδια που μαγνητίζουν –κυριολεκτικά

Μια εναλλακτική πρόταση που θα αντικαταστήσει τα συμβατικά βάζα και θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα των καλεσμένων σας. Ή να πούμε καλύτερα πως θα τα μαγνητίσει;

Τώρα που μπήκε η άνοιξη είναι λογικό να έχετε την έντονη επιθυμία να γεμίσετε όλο το σπίτι με φρέσκα λουλούδια, κάθε είδους και χρώματος, ώστε να μπει και αυτό στο κλίμα της εποχής.

Εκτός όμως από τα λουλούδια, ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι το βάζο στο οποίο θα τα βάλετε, καθώς και το που θα το τοποθετήσετε.

Σίγουρα έχετε ήδη αρκετά βάζα, κλασικά και λιγότερο κλασικά, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, κανένα όμως δεν πρόκειται να μοιάζει με αυτό.

Το βάζο για το οποίο σας μιλάμε χωρά μόνο ένα λουλούδι, είναι όμως ο τρόπος που το παρουσιάζει που κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για έναν απλό, μεταλλικό, μακρόστενο σωλήνα, μέσα στον οποίο βάζετε το λουλούδι της επιλογής σας, και ο οποίος στηρίζεται πάνω σε μια μικρή, τετράγωνη μεταλλική βάση. Η ιδιαιτερότητα αυτής της κατασκευής, όμως, είναι πως η βάση είναι μαγνήτης. Έτσι ο σωλήνας κολλά με μαγνητισμό πάνω στη βάση, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε, και, χρησιμοποιώντας και άλλα παρόμοια βάζα, να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό «λιβάδι» πάνω σε μια επιφάνεια του σπιτιού σας.

Τα μαγνητικά αυτά βάζα έρχονται σε συσκευασία των 5 τεμαχίων και μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με ένα κλικ εδώ.