Ένας καναπές για κάθε διάθεση

Ένας καναπές για κάθε διάθεση

Είτε θέλετε απλώς να κάτσετε, είτε να ξαπλώσετε, είτε να πάρετε έναν υπνάκο, αυτός ο καναπές ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Η γερμανίδα σχεδιάστρια Hanna Emelie Ernsting σκέφτηκε πως τα έπιπλα, και συγκεκριμένα ο καναπές, πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τις συνεχώς εναλλασσόμενες καταστάσεις που βρίσκεται ο άνθρωπος, στη δουλειά, στην καθημερινότητα και στην προσωπική του ζωή.

Έτσι σχεδίασε τον «Moody Sofa», δηλαδή «Κακόκεφο Καναπέ» για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Ο καναπές αυτός αλλάζει μορφή αναλόγως με την διάθεση του κατόχου του. Μπορεί να έχει το σχήμα ενός κανονικού καναπέ για όταν έχετε κόσμο στο σπίτι, μπορεί να γίνει πιο «χουχουλιάρικος» για τις στιγμές που θέλετε ηρεμία και ξεκούραση, δίνοντας την επιλογή να σκεπαστείτε με το ίδιο του το κάλυμμα, αλλά μπορεί και να σας καλύψει εντελώς σαν κουκούλι, για εκείνες τις ώρες που μισείτε όλη την ανθρωπότητα.

Τα ιδιαίτερα αυτά χαρακτηριστικά του φαίνεται πως άγγιξαν πολλές ψυχές –και πως όχι, άλλωστε- γι' αυτό και κέρδισε την δεύτερη θέση στο imm cologne 2011, στον διεθνή διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές, [D3]. Εμείς τον ερωτευτήκαμε. Εσείς;

www.hannaernsting.com