Και αυτό το καλοκαίρι λέμε στα κουνούπια: ‘’Bye gone’’!

Και αυτό το καλοκαίρι λέμε στα κουνούπια: ‘’Bye gone’’!

Και πάνω που ξεκινήσαμε δειλά-δειλά να βγαίνουμε από το σπίτι, απολαμβάνοντας τη λήξη της καραντίνας και την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι ευχαριστήθηκαν από αυτή την εξέλιξη…περισσότερο και από εμάς τους ίδιους! Κάποια γνωστά και μη εξαιρετέα ιπτάμενα έντομα που παρακαλούσαν πώς και πώς να έρθει αυτή η στιγμή, για να τρυπώσουν στο σπίτι μας και να στήσουν εκεί το δικό τους καλοκαιρινό πάρτι!

Ο πανίσχυρος και αέναος εχθρός μας, που λατρεύει όσο τίποτα άλλο να μας παρενοχλεί, δεν είναι άλλος από το κουνούπι! Τα ενοχλητικά έντομα έχουν ήδη πάρει θέση στα αγαπημένα σημεία του σπιτιού και ξενυχτάνε με τη σκέψη μας… Τι κι αν είναι νωρίς το μεσημέρι ή αργά το βράδυ, νιώθουν μία ακαταμάχητη έλξη απέναντι μας και δηλώνουν την παρουσία τους με το γνωστό πετάρισμα των φτερών τους.

Αλλά όπως πάντα, αυτά λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, και σ’ αυτή την περίπτωση τον ρόλο του ξενοδόχου παίζει υπέροχα το all-time classic «όπλο» Baygon, το οποίο φροντίζει για τη δική μας γαλήνη και ψυχική ηρεμία.

Χωρίς προσθήκη αρώματος το Baygon είναι συνώνυμο της άμεσης δράσης και αποτελεσματικής προστασίας από τους απρόσκλητους επισκέπτες. Με προϊόντα που εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα, είτε ταμπλέτες, είτε spay, είτε υγρό, το Baygon είναι ο αδιαμφισβήτητος προστάτης του σπιτιού, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν κατακόρυφα!

Αν θέλετε κι εσείς το σπίτι σας να ζει το δικό του #staysafe, χωρίς να καλείται να αντιμετωπίσει καθημερινά την εισβολή ιπτάμενων και πάντα επίμονων κουνουπιών, μπορείτε να μπείτε τώρα στη σελίδα του Baygon στο Facebook “ Ο ειδικός στα έντομα” και στο Instagram “thebugfighter” και να διεκδικήσετε δωρεάν αντικουνουπικά προϊόντα Baygon!

Έχοντας πρόσφατα περάσει μία εκτεταμένη περίοδο κατά την οποία το σπίτι ήταν για όλους μας συνώνυμο της ασφάλειας και της προστασίας, το Baygon έρχεται πάνω στην ώρα για να αποδείξει πως ακόμα και χωρίς εμάς, το σπίτι δεν πρόκειται να χάσει καμία από τις παραπάνω ιδιότητές του. Όσο κι αν τα ενοχλητικά κουνουπάκια, έχουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έντομο, διαφορετική άποψη.

Αυτό το καλοκαίρι, το μόνο για το οποίο έχουμε να ανησυχούμε είναι η τήρηση των μέτρων προστασίας και ασφάλειας έξω. Γιατί για το μέσα…αναλαμβάνει το Baygon.

Και για όλα τα κουνούπια μπορούμε πολύ απλά να φωνάξουμε… Bye bye, gone!

#Instagram and #Facebook #Competition