Ψάχνεις για νέο ψυγείο - ντουλάπα; Οι επιλογές που θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο

Ψάχνεις για νέο ψυγείο - ντουλάπα; Οι επιλογές που θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο

Κακά τα ψέματα. Ένα καλό ψυγείο δεν αναβαθμίζει απλώς το design της κουζίνας σου, αλλά αποτελεί μία σημαντική επένδυση.

Αν σε ρωτούσε κάποιος, ποια είναι η αγαπημένη σου οικιακή συσκευή, ποια θα ήταν η πρώτη λέξη που θα ερχόταν στο μυαλό σου; Ποια είναι η συσκευή που σου χαρίζει καθημερινά μερικές από τις πιο απολαυστικές στιγμές μέσα στην ημέρα σου; Αν το καλοσκεφτείς, θα συνειδητοποιήσεις πως κάθε φορά που ανοίγεις την πόρτα του ψυγείου σου, ξεκινάει ένα γευστικό «ταξίδι», το οποίο σε οδηγεί σε αχαρτογράφητα γαστρονομικά «μονοπάτια».

Κακά τα ψέματα. Ένα καλό ψυγείο δεν αναβαθμίζει απλώς το design της κουζίνας σου, αλλά αποτελεί μία σημαντική επένδυση, η οποία σε βοηθά να αναβαθμίζεις τη διατροφή και την ποιότητα ζωής σου εν γένει, αλλά και να αποκτάς συνήθειες

πιο φιλικές προς το περιβάλλον. Διότι όταν ένα σύγχρονο ψυγείο εξασφαλίζει μία άψογη συντήρηση μεγάλης διάρκειας στα τρόφιμά σου, μπορείς να είσαι σίγουρη πως τα γεύματά σου αποτελούνται από φρέσκα υλικά, ενώ έχεις τη δυνατότητα να περιορίζεις σημαντικά την ποσότητα φαγητού που καταλήγει στον κάδο των απορριμμάτων, λέγοντας έτσι «όχι» στο food waste.

Ακριβώς για αυτό, αν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης για ένα καινούργιο ψυγείο ντουλάπα, το οποίο θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει διαφορετικές επιλογές που αξίζει να προσθέσεις στην κουζίνα σου και οι οποίες φέρουν την αξιόπιστη υπογραφή της LG.

Επίλεξε ένα ψυγείο που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα και το στυλ της κουζίνας σου

Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς χώρους του σπιτιού σου. Φαντάσου, λοιπόν, την κουζίνα σου ως ένα «ατελιέ», μέσα στο οποίο δημιουργείς λαχταριστά πιάτα για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, για να καταλάβεις ότι η διαρρύθμιση του συγκεκριμένου χώρου, χρειάζεται να σε εμπνέει για να μπορείς να αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Και για να δημιουργήσεις ένα τέτοιο... inspiring περιβάλλον για μαγειρικούς πειραματισμούς, χρειάζεσαι ένα ψυγείο που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, δηλαδή ένα ψυγείο ντουλάπα από την LG με μεγάλο εσωτερικό χώρο, το οποίο θα χωρά περισσότερα τρόφιμα, ώστε να μην γεμίζει ασφυκτικά η κουζίνα σου.

Αυτό μπορεί να είναι ένα LG ψυγείο ντουλάπα οριζόντιας διάταξης, το οποίο θα διαθέτει αρκετά μεγάλη χωρητικότητα, με ενιαία συντήρηση στο επάνω μέρος και ψύξη στο κάτω μέρος ή ένα LG ψυγείο ντουλάπα κάθετης διάταξης, με τη συντήρηση να είναι κάθετη στο αριστερό μέρος και την ψύξη κάθετη στο δεξί. Και επειδή στη δραστήρια καθημερινότητά σου δεν έχεις λεπτό για χάσιμο, καλό θα ήταν να επιλέξεις το ψυγείο ντουλάπα της LG που διαθέτει InstaView οθόνη, η οποία με δύο «χτυπήματα» στο γυάλινο πάνελ, σου αποκαλύπτει το περιεχόμενο του ψυγείου σου, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξεις την πόρτα. Έτσι μειώνεται η απώλεια του ψυχρού αέρα και παρατείνεται η φρεσκάδα των τροφίμων.

Μία άλλη πρόταση είναι οι LG ντουλάπες Combo, οι οποίες αποτελούν μία νέα σειρά από ψυγεία και καταψύκτες που συνδυάζονται μεταξύ τους, ενώ ξεχωρίζουν για τη μεγάλη χωρητικότητά τους και αποτελούν μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε κουζίνα.

Στην περίπτωση που προβληματίζεστε για το αν ο χώρος σας αρκεί για ένα ψυγείο ντουλάπα, υπάρχει και η επιλογή των LG Slim ψυγείων ντουλαπών, τα οποία έχουν μικρότερο πλάτος, ώστε να μπορούν να τοποθετούνται σε μία κουζίνα με περιορισμένο εμβαδόν.

Επένδυσε σε έναν «σύμμαχο» που σε βοηθά να έχεις καλύτερες συνήθειες

Έχεις παρατηρήσει πως αρκετά από τα προϊόντα που υπάρχουν στο ψυγείο σου, χαλάνε πριν προλάβεις να τα καταναλώσεις; Θέλεις να είσαι σίγουρη πως οι πρώτες ύλες που περιλαμβάνουν τα γεύματά σου είναι ολόφρεσκες και «πλούσιες» σε θρεπτική αξία; Τότε να ξέρεις πως χρειάζεσαι ένα ψυγείο που θα μπορεί να «σφραγίζει» τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μειώνοντας τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και εξασφαλίζοντας φρεσκάδα στα τρόφιμα.

Αυτή τη δυνατότητα, λοιπόν, σου προσφέρει η τεχνολογία LinearCooling™ των ψυγείων της LG, η οποία παρέχει αποτελεσματική συντήρηση στα τρόφιμά σου, ενώ την ίδια στιγμή, σου επιτρέπει να περιορίζεις το food waste στην καθημερινότητά σου και να απολαμβάνεις καθημερινά γεύματα που είναι από ολόφρεσκα προϊόντα. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία DoorCooling+™, το ψυγείο σου θα προσφέρει στα τρόφιμα ομοιόμορφη και ταχύτερη ψύξη για ακόμη μεγαλύτερη φρεσκάδα.

Ανακάλυψε τις σύγχρονες τεχνολογίες που ταιριάζουν στην καθημερινότητά σου

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως όσο πιο «έξυπνες» είναι οι συσκευές που επιλέγεις για το σπίτι σου, τόσο πιο εύκολη, ξεκούραστη και ξέγνοιαστη θα είναι η καθημερινότητά σου. Διότι στη σύγχρονη καθημερινότητα που «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες, αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι, είναι συσκευές που σε... καταλαβαίνουν και δεν κάνουν τη ζωή σου πιο δύσκολη.

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε μία συσκευή που διαθέτει την τεχνολογία LG ThinQ, μία καινοτομία που σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι ακόμη και από απόσταση τo ψυγείο σου. Μέσω της τεχνολογίας ThinQ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία Smart Diagnosis, η οποία σου προσφέρει τη δυνατότητα αντιμετώπισης μικρών προβλημάτων που σχετίζονται με τη συσκευή, ενώ παράλληλα μπορείς να λαμβάνεις σημαντικές ειδοποιήσεις, για παράδειγμα, τις φορές που έχεις ξεχάσει την πόρτα του ψυγείου ανοικτή.

Αν θέλεις, λοιπόν, να αποκτήσεις ένα ψυγείο ντουλάπα που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο, να ξέρεις πως η LG σου προσφέρει διαφορετικές επιλογές από προηγμένα και κομψά μοντέλα που έλειπαν από την κουζίνα σου. Θέτοντας τα δικά σου προσωπικά κριτήρια, λαμβάνοντας υπόψη σου τον χώρο της κουζίνας σου και κυρίως τις ανάγκες σου, να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις μία επιλογή που δεν θα μετανιώσεις.