Απαλλάξου απ’ τους «ανεπιθύμητους» επισκέπτες κι απόλαυσε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Απαλλάξου απ’ τους «ανεπιθύμητους» επισκέπτες κι απόλαυσε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι!
Copyright (c) 2019 alphaspirit.it/Shutterstock. No use without permission.

Καλοκαίρι ! Θέλεις ανοιχτά παράθυρα, λουλούδια στην αυλή και ποτισμένα φυτά στο μπαλκόνι σου. Πώς όμως θα αποφύγεις τους «ανεπιθύμητους» επισκέπτες όπως κουνούπια, κατσαρίδες και μυρμήγκια που έρχονται μαζί με την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου; Κι αν μιλάμε και για το εξοχικό σπίτι σου, τότε ο φόβος για ποντίκια και ερπετά γίνεται μεγαλύτερος.

Η λύση είναι μία και είναι αποδοτική! Απεντόμωση-Μυοκτονία.

Μία υπηρεσία που πραγματικά θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ό,τι κάνει το καλοκαίρι σου λιγότερο ευχάριστο απ’ ότι το ονειρεύεσαι!

Για να είσαι σίγουρη για την ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που θα ακολουθήσει η εταιρεία που θα επιλέξεις, φρόντισε να διασφαλίζει τις 3 παρακάτω παραμέτρους:

  • Nα έχει ειδική άδεια απ’ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
  • Να είναι πιστοποιημένη με ISO ποιότητας 9001, με ISO περιβάλλοντος 14001, με ΕΛΟΤ 1801 για την Υγεία και την Ασφάλεια και να ακολουθεί διαδικασίες σύμφωνες με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία
  • Να χορηγεί το αντίστοιχο πιστοποιητικό των εγκεκριμένων φαρμάκων- όπως προβλέπει ο νόμος 3919/2011, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Η Polygon Facility Services είναι μία απ’ τις κορυφαίες εταιρείες εξυπηρέτησης κτιρίου, που αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη Απολύμανση-Απεντόμωση-Μυοκτονία του σπιτιού σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πληρώντας και τις 3 παραπάνω προϋποθέσεις. Το πιστοποιημένο και έμπειρο συνεργείο της θα έρθει στον χώρο σου, θα ελέγξει τα κρίσιμα σημεία και θα πραγματοποιήσει την εργασία με επαγγελματισμό, συνέπεια και αποτελεσματικότητα, δίνοντάς σου παράλληλα χρήσιμα tips και συμβουλές ώστε να απολαμβάνεις την ημέρα σου αλλά και να κοιμάσαι χωρίς τσιμπήματα κουνουπιών το βράδυ.

Man,In,Hazmat,Suit,,Protective,Gloves,And,Goggles,Use,Sprayer

Κάλεσε φίλους στο σπίτι, οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά στη βεράντα για το έτερο ήμισυ και μύρισε το αγαπημένο σου νυχτολούλουδο! Η Polygon με την polyδύναμη απολύμανση-απεντόμωσή-μυοκτονία της είναι εδώ για σένα!

Για να επικοινωνήσεις με την εταιρεία, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα στο www.polygon.com.gr

ή να τηλεφωνήσεις στο 211 411 4012.