Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Σπίτι χωρίς υγρασία, είναι ζεστό σπίτι!

Και ξέρουμε ότι μπορεί να θέλεις να αγοράσεις έναν αφυγραντήρα, αλλά να σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε ενοχλεί η παρουσία του στο χώρο. 

Αν και φέτος καθυστέρησε αρκετά, χαρίζοντάς μας περισσότερες «ανοιξιάτικες» μέρες, ο χειμώνας είναι εδώ και ήδη όλοι μας νιώθουμε περισσότερο την υγρασία στην ατμόσφαιρα και τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά. Είναι πλέον γνωστό στους περισσότερους από εμάς, ότι η υγρασία και η θερμοκρασία συνδέονται, επηρεάζοντας την αίσθηση της θερμοκρασίας στο σπίτι. Συχνά μάλιστα, η υγρασία μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε το κρύο διαπεραστικό!

Οι αφυγραντήρες Inventor, χάρη στο σύστημα Flash Dry, σε βοηθούν να εξοικονομήσεις χρήματα για θέρμανση. Στην πράξη μάλιστα, η αίσθηση της θερμοκρασίας αυξάνεται περίπου κατά 2 βαθμούς! Τι είναι όμως το σύστημα Flash Dry; Πρόκειται για μία σειρά από έξυπνες λειτουργίες όπως η Έξυπνη Αφύγρανση, η Αυτόματη Λειτουργία Ανεμιστήρα και το Wi-Fi, που πετυχαίνουν άμεσα την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι σου, απομακρύνοντας την υγρασία και μειώνοντας συγχρόνως το κόστος για τη θέρμανσή του. Ειδικά αν χρησιμοποιήσεις σωστά τον αφυγραντήρα σου, μπορείς να απολαμβάνεις ένα πραγματικά ζεστό σπίτι κάνοντας οικονομία!

Επιπλέον, εκτός από την οικονομία που σε βοηθούν να κάνεις, φροντίζουν και για την υγεία σου, που είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι θα είχε άλλη ποιότητα η ζωή σου αν ανέπνεες πραγματικά καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι σου; Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, δεν είναι! Κι ας μένεις στο κέντρο της πόλης… κι ας σε ενοχλούν οι τρίχες του μαλλιαρού, τετράποδου φίλου σου. Με έναν αφυγραντήρα Comfort με ενσωματωμένο Ιονιστή απομακρύνεις ρύπους, σκόνη, οσμές αλλά και κάθε επιβλαβές σωματίδιο από την ατμόσφαιρα του σπιτιού! Κι αν θέλεις να έχεις πάντα τον έλεγχο και να ξέρεις συνεχώς την ποιότητα του αέρα στο χώρο σου, μπορείς να επιλέξεις τον αφυγραντήρα και αυτόνομο καθαριστή αέρα Atmosphere XL της Inventor που εντοπίζει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια φροντίζοντας για την τέλεια ατμόσφαιρα του χώρου σου, ενώ σε ενημερώνει πάντα για την ποιότητα του αέρα. 

Και ξέρουμε ότι μπορεί να θέλεις να αγοράσεις έναν αφυγραντήρα, αλλά να σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε ενοχλεί η παρουσία του στο χώρο. Γιατί όταν καλείς κόσμο, θέλεις το σπίτι σου να είναι πάντα τακτοποιημένο και διακοσμημένο σα να φωτογραφήθηκε μόλις για περιοδικό διακόσμησης. Οπότε θες να εξαφανιστούν οι συσκευές που χρησιμοποιείς καθημερινά, ως δια μαγείας!  Με έναν αφυγραντήρα Combo της Inventor, μπορείς να έχεις την άνεσή σου, αφού διαθέτει μεγάλο δοχείο νερού ώστε να μην τον αδειάζεις συχνά, αλλά μπορεί να γίνει τόσο μικρός, ώστε να τον αποθηκεύεις εύκολα στη ντουλάπα σου, ενώ παράλληλα φροντίζει για απόλυτα υγιεινή ατμόσφαιρα χάρη στη η τεχνολογία Ultraviolet Τύπου C.   

Επίσης, ένας αφυγραντήρας Inventor μπορεί δημιουργήσει τόσο ιδανική ατμόσφαιρα, που τα απογεύματα στο σπίτι να αποτελούν τον ορισμό του Selfcare! Φαντάσου να γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο και το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ησυχία του σπιτιού σου, να κάνεις yoga και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Αν έχεις και την τέλεια ατμόσφαιρα στο χώρο, θα πετύχεις τον τέλειο συνδυασμό! Και χωρίς να χρειάζεται να σε απασχολεί ο θόρυβος της συσκευής. Με την Αθόρυβη Λειτουργία που σου προσφέρουν οι αφυγραντήρες Inventor απολαμβάνεις ιδανικό περιβάλλον όποτε θέλεις! 

Αν ψάχνεις λοιπόν αφυγραντήρα, η Inventor είναι η σίγουρη επιλογή καθώς είναι η νο1 εταιρεία σε πωλήσεις αφυγραντήρων, εδώ και χρόνια. Μπες στο inventor.ac, δες όλη τη σειρά αφυγραντήρων  και επίλεξε το μοντέλο που σου ταιριάζει. Και να αναφέρουμε επίσης ότι με κάθε αγορά αφυγραντήρα Inventor στηρίζετε μαζί το Χαμόγελο του Παιδιού.