Οι διαχρονικές επιλογές που αναβαθμίζουν τις γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι!

Οι διαχρονικές επιλογές που αναβαθμίζουν τις γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι!

Τα Χριστούγεννα θα λέγαμε πως είναι οι ημέρες που ο χρόνος τρέχει σαν νεράκι και εσύ… τρέχεις πίσω του.

Δώρα, βόλτες και φυσικά ρεβεγιόν: Όλα είναι στο «κόκκινο». Κάπως έτσι, το σπίτι σου μετατρέπεται σε ένα cozy «καταφύγιο» στο οποίο μοιράζεσαι γέλια, dinner nights, αγκαλιές, συζητήσεις και στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως έχεις προλάβει να προετοιμάσεις και το σπίτι σου κατάλληλα, για μία τέτοια συνάντηση. Και σε αυτήν την αποστολή, μπορούν να σε βοηθήσουν οι συσκευές που βελτιώνουν, όχι μόνο τον προσωπικό σου χώρο και την ατμόσφαιρά του, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τον φροντίζεις.

Συνεπώς, αν δεν βλέπεις την ώρα να αναβαθμίσεις τις γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι, λίγο πριν υποδεχτείς το νέο έτος, μία βόλτα στο νέο Miele Experience Center είναι αυτό που χρειάζεσαι, για να κάνεις level up στα φετινά Χριστούγεννα, με τις πιο διαχρονικές προσθήκες.

Η ηλεκτρική σκούπα που «θα σου λύσει τα χέρια»

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, καθώς πρέπει να συμμαζέψεις και να καθαρίσεις σε χρόνο «ντετέ». Συνεπώς, χρειάζεσαι κάτι που θα σε βοηθήσει να τα κάνεις όλα εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Βλέπεις, η αντίστροφη μέτρηση μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι σου καλεσμένοι, έχει ήδη ξεκινήσει.

Ακόμη κι αν εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι πως θα ήταν καλύτερα να μην είχες αναλάβει το φετινό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ήρθε η στιγμή να βάλεις τέλος σε αυτές τις σκέψεις. Πώς θα το καταφέρεις; Με την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα stick της Miele με σχεδιασμό 3 σε 1, η οποία σου προσφέρει ασύγκριτη ευελιξία και προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη καθαρισμού. Μάλιστα, αν συγκατοικείς με ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι, η Triflex HX2 Cat&Dog, η οποία διαθέτει ειδικό πέλμα και φίλτρο HEPA με φιλτράρισμα αέρα έως και 99,999%, το οποίο απαλλάσσει τον χώρο σου από τη σκόνη, τα αλλεργιογόνα, τους ιούς και τις τρίχες του κατοικίδιού σου άμεσα και αποδοτικά, είναι η ιδανική επιλογή.

1671806090448-728730816-2.png

Το πλυντήριο πιάτων που λειτουργεί χωρίς τη βοήθειά σου

Εάν μία είναι η αγωνία σου, μετά από κάθε γιορτινό τραπέζι, τότε αναμφίβολα σχετίζεται με το πώς θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τις ατελείωτες στοίβες με τα άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη. Ειδικά, εάν δεν μπορείς να κοιμηθείς, γνωρίζοντας πως τα άπλυτα πιάτα θα σε περιμένουν στην κουζίνα σου αύριο το πρωί, σε καταλαβαίνω απόλυτα!

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, ιδιαίτερη ανησυχία μιας και η λύση «κρύβεται» στο πιο «έξυπνο» πλυντήριο πιάτων, που κάνει τη δουλειά για εσένα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Αρκεί να το προγραμματίσεις μία φορά και το πρώτο αυτόνομο πλυντήριο πιάτων στον κόσμο, μέσω του AutoDos, δηλαδή του πρώτου συστήματος αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού παγκοσμίως με ενσωματωμένο PowerDisk, θα χορηγεί τη σωστή ποσότητα, ακριβώς τη σωστή στιγμή για το επιλεγμένο πρόγραμμα. Συνεπώς, για τις επόμενες 20 χρήσεις τουλάχιστον, δεν θα χρειάζεται να σκεφτείς καν αν έχεις προσθέσει το απορρυπαντικό. Απλώς θα βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο και με το AutoStart, η συσκευή θα ξεκινάει αυτόματα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει.

Έτσι, όχι απλώς θα κοιμηθείς ήρεμη και απαλλαγμένη από το περιττό στρες, αλλά συγχρόνως θα έχεις συμβάλλει στην προστασία της θάλασσας και των ωκεανών από την υπερβολική δόση απορρυπαντικού, χάρη σε μία εταιρεία που για περισσότερα από 120 χρόνια κατασκευάζει υπερσύγχρονες συσκευές με τη γερμανική ποιότητα πάντα μπροστά από την εποχή της.

miele_426_02_68667_QUALITY_2560x1440_B_v01.jpg

Το πλυντήριο ρούχων που σέβεται τον πιο eco friendly εαυτό σου

Και επειδή η τελευταία κίνησή σου, μετά από ένα διασκεδαστικό ρεβεγιόν, είναι να βάλεις το πιο festive outfit, που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα, στον κάδο του πλυντηρίου ρούχων σου, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα πλυντήρια ρούχων που σε κάνουν να ξεχνάς μια για πάντα την έγνοια της δοσομέτρησης και των απορρυπαντικών… και όχι μόνο!

Take off your clothes Queenette και άφησε τις «έξυπνες» λειτουργίες του Miele πλυντηρίου σου, να κάνουν όλα τα υπόλοιπα, χάρη στη λειτουργία SingleWash για μεμονωμένα ρούχα όπου συνδυαστικά με την τεχνολογία TwinDos σε βοηθά να εξοικονομείς έως και 40% απορρυπαντικού και έως και 60% σε ενέργεια και χρόνο. Βέβαια, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε και στη δυνατότητα δεύτερης σύνδεσης παροχής ζεστού νερού κατευθείαν από εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα με την οποία εξοικονομείς έως και 60% της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και τη λειτουργία EcoFeedback με την οποία έχεις πλήρη έλεγχο και ενημέρωση της κατανάλωσης ρεύματος και νερού που χρειάζεται κάθε πλύση.

Ναι, ο πιο πράσινος και βιώσιμος τρόπος για να μειώσεις τη χρήση απορρυπαντικού, απογειώνοντας ταυτόχρονα την απόδοση του πλυντήριού σου, είναι εδώ! Εσύ χρειάζεται απλώς να τον κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου και να διατηρήσεις τα ρούχα σου σαν καινούργια και το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα… μηδαμινό. Η Miele, άλλωστε, ενσωματώνει για την κατασκευή και τη λειτουργία των συσκευών της, όλες τις αρχές της βιωσιμότητας με σεβασμό στο περιβάλλον, καθόλη τη διάρκεια της ζωής τους: Χρησιμοποιούν λιγότερο νερό, λιγότερη ενέργεια, λιγότερο απορρυπαντικό, δηλαδή σε βοηθούν να καταναλώνεις λιγότερο, με μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο.

QAIT_nr0861_INT_en_xx_WP_KP_FB_2160x2160.png

Εάν, λοιπόν, θέλεις τα φετινά Χριστούγεννα να κάνεις το απόλυτο Xmas gift στον εαυτό σου και στο περιβάλλον, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο νέο Miele Experience Center στο Μαρούσι, εκεί όπου θα βρεις ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες και δοκιμασμένες για 20 χρόνια χρήσης. Άλλωστε, τι άλλο να ζητήσεις από τις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σου, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για το πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, την ηλεκτρική κουζίνα και τον φούρνο ή την ηλεκτρική σου σκούπα; Ζητάς τρία πράγματα που οδηγούν σε ένα και μόνο, κοινό αποτέλεσμα: Ποιότητα, τεχνολογία και αξιοπιστία, όπως αυτή που προσφέρει η Miele, έτσι ώστε να αναβαθμίσεις τι γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι και φυσικά, την καθημερινότητά σου.