Ένας μίνι «οδηγός» για να βάλεις έξτρα ποιότητα στις γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι!

Ένας μίνι «οδηγός» για να βάλεις έξτρα ποιότητα στις γιορτινές συγκεντρώσεις στο σπίτι!

Προτάσεις και tips, δηλαδή όσα χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου, ώστε να χαρίσεις στους καλεσμένους σου μία ανεπανάληπτη, γιορτινή εμπειρία με έξτρα ποιότητα!

Πραγματοποιώντας ένα νοητό «ταξίδι» πίσω στον χρόνο, συνειδητοποιείς πως οι πιο φωτεινές αναμνήσεις σου, προέρχονται από τα Χριστούγεννα του παρελθόντος. Αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που ως ενήλικη οικοδέσποινα πια, θέλεις να προσφέρεις στους αγαπημένους σου δυνατές, χριστουγεννιάτικες στιγμές, οι οποίες μελλοντικά θα μετατραπούν στις πιο όμορφες αναμνήσεις τους.

Πώς θα τα καταφέρεις; Μέσα από τις γιορτινές συγκεντρώσεις που πραγματοποιείς στο σπίτι σου, οι οποίες σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις… level up στις φετινές γιορτές. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε δημιουργήσει έναν μίνι οδηγό με προτάσεις και tips, δηλαδή με όσα χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου, ώστε να χαρίσεις στους καλεσμένους σου μία ανεπανάληπτη, γιορτινή εμπειρία με έξτρα ποιότητα!

#1 Επιλέγοντας πρώτες ύλες, εργαλεία και συσκευές για να προσφέρεις πάντα το καλύτερο

Ένας λόγος που ανυπομονείς κάθε χρόνο να υποδεχθείς στο σπίτι σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είναι το φαγητό και το «πλούσιο» τραπέζι με τα λαχταριστά εδέσματα, το οποίο σας φέρνει πιο κοντά, μέσω της ίδιας απόλαυσης. Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως έχεις επιλέξει εκλεκτές, ποιοτικές πρώτες ύλες, δοκιμασμένες συνταγές, καθώς και εργαλεία ή συσκευές μαγειρικής που «απογειώνουν» τα φαγητά σου.

Και επειδή στους δικούς σου ανθρώπους θέλεις να προσφέρεις πάντα το καλύτερο, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να επενδύσεις σε μία αξιόπιστη, ποιοτική οικιακή συσκευή, η οποία θα προσφέρει τα πιο νόστιμα φαγητά σε εσένα και τους καλεσμένους σου. Αν αναρωτιέσαι πού θα τη βρεις, αρκεί να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στο νέο Miele Experience Center που βρίσκεται στο Μαρούσι, καθώς εκεί υπάρχουν τεχνολογικά προηγμένοι τύποι φούρνων, θερμοθάλαμοι και εστίες που θα αναβαθμίσουν την κουζίνα σου.

Picture2.jpg

Οι συγκεκριμένες συσκευές σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείς την εξέλιξη του φαγητού, όπου και αν βρίσκεσαι, κάθε στιγμή, χάρη στην κάμερα που βρίσκεται στον θάλαμο του φούρνου και κυρίως, χάρη στο Miele app, το οποίο σου παρουσιάζει μία φωτογραφία του φαγητού ανά λεπτό, σου επιτρέπει να ρυθμίζεις τη θερμοκρασία, να αλλάζεις πρόγραμμα ψησίματος, να βάζεις σε λειτουργία ή να σταματάς τη συσκευή. Επιπλέον, με τη νέα τεχνολογία υδρόλυσης ο θάλαμος του φούρνου πλένεται μόνος του αυτόματα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως θα χάσεις πολύτιμο χρόνο για τον καθαρισμό του.

QAIT_nr0973_INT_en_xx_KEG_KP_FB_2160x2160.png

#2 Pre-dinner drinks, εκλεκτά κρασιά και cocktails που συμπληρώνουν με απόλαυση το δείπνο

Τα ποτά και τα ροφήματα που σας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια ενός γιορτινού ρεβεγιόν, είναι αυτά που εμπλουτίζουν με «πινελιές» απόλαυσης τη σπιτική σας συνάντηση. Ακριβώς για αυτό, μην περιοριστείς μόνο σε δύο διαφορετικές ποικιλίες κρασιών, αλλά πάρε περισσότερες και επένδυσε στους συντηρητές κρασιών της Miele, οι οποίοι διαθέτουν έως τρεις ζώνες θερμοκρασίας με δυνατότητα ανεξάρτητου ελέγχου, οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτόχρονη αποθήκευση τριών διαφορετικών τύπων κρασιού, π.χ. κόκκινου, λευκού ή αφρώδους, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες συντήρησης. Άλλωστε, έχει μεγάλη σημασία να αποθηκεύσεις τα ποτά και τα κρασιά που θα χρησιμοποιήσεις, σε ένα περιβάλλον που θα έχει την κατάλληλη θερμοκρασία για όταν το σερβίρεις στους καλεσμένους σου, σε μία συσκευή που θα ξεχωρίζει για τον κομψό και διαχρονικό σχεδιασμό της, προσθέτοντας στον προσωπικό σου χώρο έναν ιδιαίτερο premium χαρακτήρα.

kelsey-chance-tAH2cA_BL5g-unsplash-(1).jpg

#3 Κερδίζοντας χρόνο που μπορείς να μοιραστείς με τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ

Κάθε χρόνο οι φίλοι σου παραπονιούνται πως δεν κάθεσαι ούτε στιγμή, επειδή πλένεις τα άπλυτα πιάτα και ποτήρια του γεύματος; Για αυτό υπάρχουν τα πλυντήρια πιάτων της Miele, εντοιχιζόμενα ή ελεύθερα, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεμπερδεύεις εύκολα και γρήγορα με τις στοίβες από τα άπλυτα σκεύη, χωρίς να στερηθείς την παρέα των αγαπημένων σου προσώπων. Όλα τα πλυντήρια πιάτων της Miele σου δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης με δεύτερη παροχή ζεστού νερού και σου προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%, ενώ μειώνουν τον χρόνο πλύσης έως και 10%. Μάλιστα, με το πρόγραμμα ECO καταναλώνουν μόλις 0,45 kWh. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πραγματικά κάνει level up σε ένα γιορτινό γεύμα, δεν είναι μόνο η μουσική υπόκρουση που ακούγεται στο background, οι λαχταριστές, χριστουγεννιάτικες γεύσεις του μπουφέ και η διακόσμηση του σπιτιού, αλλά και η παρουσία σου ως οικοδέσποινα, αφού μέσω της φιλοξενίας σου δίνεις μία άλλη ποιότητα σε μία σπιτική συνάντηση με φίλους.

1671795152819-766378038-miele_426_02_68667_QUALITY_2560x1440_B_v01.jpg

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εξοπλίσεις το σπίτι σου με τις συσκευές Miele που θα χαρίσουν σε εσένα και τους καλεσμένους σου τις πιο level up γιορτινές συναθροίσεις. Πρόκειται για συσκευές με ποιότητα, μπροστά από την εποχή τους, οι οποίες είναι σχεδιασμένες και δοκιμασμένες να διαρκούν για 20 χρόνια. Συνεπώς, αναβαθμίζεις το σπίτι σου τώρα και ξέρεις πως αυτή η αναβάθμιση θα διαρκέσει στο χρόνο. Πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο Miele Experience Center που βρίσκεται στο Μαρούσι, θα ζήσεις την απόλυτη high tech εμπειρία, η οποία θα σε εισάγει σε έναν μοναδικό κόσμο καινοτομίας και τεχνολογικής υπεροχής!