Dyson V15s Detect Submarine: Τα χαρακτηριστικά της νέας σκούπας που αλλάζει όσα γνώριζες ως τώρα

Dyson V15s Detect Submarine: Τα χαρακτηριστικά της νέας σκούπας που αλλάζει όσα γνώριζες ως τώρα

Αλήθεια, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάς για γενική καθαριότητα στο σπίτι σου;

Μήπως φρεσκάδα, ευεξία και ικανοποίηση όταν υποχωρήσουν οι… επίμονοι λεκέδες; Αυτοί είναι, άλλωστε, οι «θανάσιμοι εχθροί» σου και προσπαθείς να τους «πολεμήσεις» κάθε φορά για να νιώσεις την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας στους προσωπικούς σου χώρους.

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να μπαίνεις σε αυτή τη «μάχη», ωστόσο, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως δεν χρειάζεται πια. Η τεχνολογία κάνει άλματα και μπορεί να σου προσφέρει τους «συμμάχους» που μπορείς να προσθέσεις στην cleaning routine σου για να σε βοηθήσουν να έχεις έναν βαθύ καθαρισμό στο σπίτι σου – χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να «πολεμάς» για να το πετύχεις. Βγαλμένη από τις πιο τολμηρές προσδοκίες σου για τον καθαρισμό του σπιτιού σου, η νέα ασύρματη σκούπα Dyson V15s Detect Submarine είναι το «όπλο» που χρειάζεσαι για να σκουπίσεις και να σφουγγαρίζεις ακόμη και τα πιο σκληρά δάπεδα του χώρου σου.

Πώς μία ασύρματη σκούπα «υποβρύχιο» αφαιρεί τους επίμονους λεκέδες

Πίστευες μέχρι σήμερα, πως μία «μαγική» σκούπα θα είναι ικανή να αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες από το μαγείρεμα στο πάτωμα ή από τις επιφάνειες του μπάνιου σου; Πιθανότατα «όχι», αν μέχρι τώρα δεν είχες γνωρίσει τη σκούπα «υποβρύχιο» της Dyson. Τι εννοούμε με τη λέξη «υποβρύχιο»; Φυσικά, τη σκούπα V15s Detect Submarine, με ισχυρή απορροφητικότητα 240 Air Watts, που διαθέτει την κεφαλή Submarine με υγρό κύλινδρο για να μπορεί να αφαιρεί τις κηλίδες και τους επίμονους λεκέδες από τα σκληρά δάπεδα του χώρου σου.

Πια, μπορείς να πεις «αντίο» στις πατημασιές από λάσπη του κατοικίδιου σου που βρίσκονται στις εισόδους του σπιτιού σου, στους λεκέδες από το μαγείρεμα στην κουζίνα σου και στους λεκέδες από οδοντόκρεμα στο μπάνιο σου, με ένα μόνο γέμισμα του δοχείου χωρητικότητας 300ml για το καθαρό νερό που διαθέτει η σκούπα. Και φυσικά δεν σταματάει εκεί: Χάρη στο ισχυρό μοτέρ Dyson Hyperdymium που διαθέτει η σκούπα «υποβρύχιο», μπορεί και αυξάνει την απορροφητική ισχύ όταν εντοπίζει μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης και υπολειμμάτων, για να μην αφήνει τίποτα απολύτως στο διάβα της.

1703170904058-253888792-image003.jpg

Η τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα του καθαρού σπιτιού

Είμαστε σίγουρες πως θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για τη σκούπα που σίγουρα πρέπει να αποκτήσει μία θέση στην daily routine σου, γι’ αυτό θα προσθέσουμε στα παραπάνω τη δυνατότητά της να αφαιρεί μέχρι και τις πιο μακριές τρίχες και να σου προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό.

Αλήθεια εσύ γνώριζες την τεχνολογία de-tangle; Αν «όχι», η Dyson έρχεται να στη συστήσει. Και επειδή δεν μένει ποτέ στη θεωρία, η νέα της ασύρματη σκούπα V15s Detect Submarine, με την κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar τεχνολογίας de-tangle και το κωνικό μηχανοκίνητο εξάρτημα, ακριβώς ίδιας τεχνολογίας, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στην καθαριότητα του σπιτιού σου.

Αυτό που κάνουν τα δύο συγκεκριμένα εξαρτήματα είναι να ξεμπερδεύουν τις μακριές τρίχες ή τις τρίχες των κατοικίδιων που μπορεί να υπάρχουν στο πάτωμα ή στα έπιπλά σου και να τις οδηγούν στον κάδο, χωρίς αυτές να μπερδεύονται στη ράβδο. Οι δυνατότητές της αυτές, σε συνδυασμό με τη φωτιζόμενη κεφαλή καθαρισμού Fluffy Optic, με νέο σχεδιασμό που αποκαλύπτει την διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης, μπορούν και παγιδεύουν το 99,99% των μικροσκοπικών σωματιδίων που βρίσκονται στα στρώματα, στους καναπέδες, στα πατώματα, γύρω από τα έπιπλά σου και στο κρεβάτι του κατοικίδιού σου.

1703170992620-483838138-image005.jpg

Με την ασύρματη σκούπα V15s Detect Submarine της Dyson στο σπίτι σου, θα είσαι βέβαιη πως κάνεις ό,τι μπορείς για να έχεις έναν χώρο πεντακάθαρο από τους λεκέδες και τις τρίχες εκείνες που πάντα «επίμεναν» να μένουν στις επιφάνειες και τα έπιπλα σου ή από εκείνες που δεν φαίνονται με το γυμνό μάτι. Μία καινούργια εποχή ξεκινά για εσένα και τον προσωπικό σου χώρο, μία εποχή που μπορείς να έχεις στο πλευρό σου τον «σύμμαχο» που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου.