Σπίτι με κατοικίδιο: Πεντακάθαρο κάθε στιγμή με ένα… υποβρύχιο στη φαρέτρα σου!

Σπίτι με κατοικίδιο: Πεντακάθαρο κάθε στιγμή με ένα… υποβρύχιο στη φαρέτρα σου!

Το αγαπημένο σου ζωάκι είναι τριχωτό και τόσο χαριτωμένο, που δεν μπορείς να το αφήσεις από την αγκαλιά σου και να σταματήσεις να το χαϊδεύεις.

Εάν έχεις και εσύ ένα κατοικίδιο που περιμένεις πώς και πώς να επιστρέψεις σπίτι για να παίξετε, τότε σίγουρα γνωρίζεις το συναίσθημα που νιώθεις κάθε φορά, όταν ανοίγεις την πόρτα και το βλέπεις να κουνάει την ουρά του ακατάπαυστα. Η χαρά που σου προσφέρει είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί με λέξεις. Είναι μαγευτικό να βλέπεις το σκυλάκι σου να κάνει τούμπες και ταυτόχρονα να προσπαθεί να σε μιμηθεί και ό,τι, ενώ γνωρίζεις πως ό,τι κι αν γίνει, είναι εκεί για ‘σένα.

Το αγαπημένο σου ζωάκι είναι τριχωτό και τόσο χαριτωμένο, που δεν μπορείς να το αφήσεις από την αγκαλιά σου και να σταματήσεις να το χαϊδεύεις. Όμως, το τρίχωμα του, που το κάνει τόσο απαλό και χαριτωμένο, προκαλεί μια σχετική ακαταστασία με αποτέλεσμα συχνά να πρέπει να μαζεύεις τρίχες επί… ώρες. Άλλες φορές πάλι, από τη ανυπομονησία του για παιχνίδι, τρώει βιαστικά το φαγητό του, πίνει γρήγορα νερό και αρχίζει να τρέχει, με αποτέλεσμα να σκορπίζει παντού ό, τι έχει μείνει στο μπολ του. Εσένα, σίγουρα δεν σε πειράζει, άλλωστε αξίζει τον κόπο κάθε φορά, διότι μόλις κάνετε αυτό το eye contact, τα ξεχνάς όλα.

Για να συνεχίσεις να τα καταφέρνεις με την καθαριότητα του σπιτιού σου, ακόμα και τις φορές που μοιάζουν ακατόρθωτες με τον μικρό σου φίλο, τι θα έλεγες αν έκανες μία ανανέωση στην cleaning routine σου που θα σου «έλυνε» τα χέρια; Και για να μην μπαίνεις σε σκέψεις, σου έχουμε εμείς τη λύση και ακούει στο όνομα Dyson V15s Detect Submarine.

1703171316160-194493065-image004.jpg

Πώς θα πεις «αντίο» στον «πόλεμο» με τις τρίχες του μικρού σου φίλου

Είναι βέβαιο ότι οι πολυσύχναστες είσοδοι του σπιτιού σου, το δάπεδό σου αλλά και τα σημεία όπου χαίρεται να παίζει το μικρό σου ζωάκι, γεμίζουν μερικές φορές τρίχες, που αν μάλιστα βρεθούν στο χαλί κολλάνε και αφαιρούνται δύσκολα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ο «πόλεμος» με τις τρίχες του κατοικίδιου σου, ωστόσο, μπορεί να κερδηθεί σε δύο μέτωπα: Με τη σωστή περιποίηση του τριχώματος του τετράποδού σου και με τη σκούπα «υποβρύχιο»-Detect Submarine- της Dyson.

Και αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Dyson V15s Detect Submarine, θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Αρχικά, διαθέτει την κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar με τεχνολογία de-tangle που απορροφά τις τρίχες από όλα τα δάπεδα, τις ξεμπερδεύει και τις περνάει στον κάδο. Την ίδια ακριβώς τεχνολογία διαθέτει και το μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα της σκούπας, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τους καναπέδες και το κρεβατάκι που κοιμάται ο μικρός σου φίλος, τις επιφάνειες, δηλαδή, που ίσως συγκεντρώνουν περισσότερες τρίχες και αυτές που μέχρι τώρα δεν ήξερες πως να καθαρίσεις σε βάθος. Είναι ή δεν είναι αυτό ένα «υπερόπλο» που χρειάζεσαι στη daily routine με το ζωάκι σου;

1703171370204-44185899-image005.jpg

Το σφουγγάρισμα γίνεται πια η αγαπημένη σου ασχολία στη συγκατοίκηση με το ζωάκι σου

Αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να γίνει με το φαγητό που σκορπάει το ζωάκι σου στο δάπεδο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του ή με τις πατημασιές με λάσπη από την κουζίνα και από τις κοινόχρηστες εισόδους που κάνει όποτε γυρνάτε από τη βόλτα σας, η ασύρματη σκούπα Dyson V15s Detect Submarine, με 240 Air Watts ισχυρής απορροφητικής ισχύος, σου έχει και για αυτό λύση.

Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να αφαιρεί κηλίδες και επίμονους λεκέδες από κάθε δάπεδο σου. Πώς το κάνει αυτό; Φυσικά, με την κεφαλή Submarine που διαθέτει και μπορεί και συλλέγει τα υγρά, τα υπολείμματα του φαγητού του μικρού σου φίλου, και τις πατημασιές του. Το «υποβρύχιο» της Dyson, χάρη στον μηχανοκίνητο υγρό κύλινδρό της, μπορεί να σφουγγαρίσει γρήγορα και αποτελεσματικά με καθαρό νερό κάθε πιθανή επιφάνεια που θέλεις στον χώρο σου, για να δείχνει πεντακάθαρο κάθε στιγμή και με τον πιστό σου φίλο.

1703170992620-483838138-image005.jpg

Είναι διασκεδαστικό να έχεις έναν τετράποδο συγκάτοικο. Γίνεστε φίλοι, είναι μέλος της οικογένειάς σου, είναι η παρέα σου όταν δεν θέλεις να μείνεις μόνη και αυτός που θα σε βοηθήσει σε κάθε σου πρόβλημα. Όταν, μάλιστα, έχεις βρει έναν «σύμμαχο», όπως η Dyson V15s Detect Submarine, που σε βοηθά να έχεις ένα πεντακάθαρο σπίτι κάθε στιγμή, ακόμη και με το κατοικίδιο σου, ο χρόνος που μπορείτε να «συζητήσετε» και να παίξετε αυξάνεται ακόμα περισσότερο.