Η νέα Dyson Detect Submarine με τη δύναμη της τεχνολογίας, φέρνει ένα «υποβρύχιο» στο σπίτι σου

Η νέα Dyson Detect Submarine με τη δύναμη της τεχνολογίας, φέρνει ένα «υποβρύχιο» στο σπίτι σου

Το οκτάωρο στο γραφείο έχει τελειώσει και φτάνεις επιτέλους σπίτι σου. Ανοίγεις την πόρτα και ασυναίσθητα πιάνεις τη σκούπα και ξεκινάς καθάρισμα.

Εκείνη την ώρα συνειδητοποιείς ότι μετά από μία γεμάτη μέρα, χαλαρώνεις καθαρίζοντας τον χώρο σου, ενώ μόλις τελειώσεις, νιώθεις πιο ήρεμη από ποτέ. Συνειδητοποιείς ότι χωρίς να το έχεις επιδιώξει, έχεις βάλει τις σκέψεις σου σε τάξη και έχεις αφήσει πράγματα που τυχόν σε προβλημάτιζαν, να κάνουν παρέα στη σκόνη και τις τρίχες που μάζεψες. Μήπως, λοιπόν, η σκούπα σου αποτελεί το… αγχολυτικό σου;

«Καθαρό δωμάτιο, καθαρή σκέψη» έλεγε πάντα η γιαγιά μου και να που τελικά είχε και αυτή το δίκιο της. Έχεις, άλλωστε, φτάσει στο σημείο να νιώθεις πιο ήρεμη και να καθαρίζεις το μυαλό σου με το πού πιάνεις τη σκούπα σου και ξεκινάς να τακτοποιείς όλα εκείνα που θέλουν να βρουν τη σειρά τους στο σπίτι σου. Ίσως αυτή να είναι και η αγαπημένη σου στιγμή της ημέρας. Και πώς μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη; Ίσως, με μία ουσιαστική αναβάθμιση στην cleaning routine σου.

Αν μέχρι τώρα, δυσκολευόσουν να «κολυμπήσεις» στο πέλαγος των σκέψεων σου σχετικά με τις δουλειές του σπιτιού, πια μπορείς να φέρεις μία σκούπα… «υποβρύχιο» στο σπίτι σου για να συνεχίσεις να απολαμβάνεις τις δουλειές σου. Ποια είναι αυτή; Φυσικά, η ασύρματη σκούπα Detect V15s Submarine της Dyson- εκεί οφείλεται και ο χαρακτηρισμός της ως «υποβρύχιο»-, που πρόκειται να αφαιρέσει κάθε ίχνος λεκέ από όλες τις πιθανές επιφάνειές σου, γρήγορα και αποτελεσματικά. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;

1703171749351-517154931-image003.jpg

Το update που χρειάζεσαι στην cleaning routine σου

Αν και εσύ είσαι cleaning addict, σίγουρα η σκέψη ενός λεκέ φαγητού στο παρκέ σου, μίας πατημασιάς από λάσπη του κατοικίδιού σου, ενός υπολείμματος φαγητού δίπλα από το πόδι του τραπεζιού σου ή ένα στίγμα από οδοντόκρεμα στο μπάνιο σου, σε τρελαίνει.

Σου έχω, όμως, καλά νέα. Η νέα ασύρματη σκούπα Detect Submarine της Dyson πρόκειται να γίνει το «υπερόπλο» σου για την εξάλειψη έως και του τελευταίου επίμονου λεκέ, για να συνεχίσει η καθαριότητα του σπιτιού σου να είναι μία από τις αγαπημένες σου ασχολίες.

Πώς μπορεί να το κάνει αυτό; Με την κεφαλή Submarine με υγρό κύλινδρο που σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα του χώρου σου με καθαρό νερό και έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί τις κηλίδες και τους επίμονους λεκέδες από τα δάπεδά σου.

1703171816519-404864160-image005.jpg

Ο μηχανοκίνητος υγρός κύλινδρος συλλέγει υγρά, υπολείμματα και επίμονους λεκέδες, τα οποία απομακρύνονται συνεχώς από τον κύλινδρο σε κάθε περιστροφή του και κατευθύνονται στο ξεχωριστό δοχείο που διαθέτει για το βρώμικο νερό. Επιπλέον, αν η σκούπα σου παρουσιάζει μεγαλύτερη αντίσταση σε έναν λεκέ, με το ισχυρό μοτέρ της Dyson Hyperdymium αυξάνει την ισχύ της για να απορροφήσει οτιδήποτε «ανεπιθύμητο» επιμένει να στέκεται στο πάτωμά σου.

1703171890262-702294992-image007.jpg

Η σκούπα «υποβρύχιο» αλλάζει τα δεδομένα με τη νέα τεχνολογία της

Και τώρα θα μου πεις καλά όλα αυτά, όμως τι γίνεται με την αόρατη σκόνη και τις τρίχες που μπορούν να βρεθούν σε κάθε πιθανό σημείο του χώρου; Υπάρχει και εδώ λύση και ακούει στο όνομα «Τεχνολογία de-tangle». Αν απορείς, λοιπόν, για το πώς θα εξαφανίσεις όλους τους λεκέδες και τις τρίχες, που μέχρι τώρα «κρυβόντουσαν» στο σπίτι σου, πρέπει να μάθεις πως η Dyson σχεδίασε την κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar με τεχνολογία de-tangle αλλά και το κωνικό μηχανοκίνητο εξάρτημα, ίδιας τεχνολογίας, για να απορροφά αποτελεσματικά την αόρατη σκόνη και τις τρίχες από όλα τα δάπεδα αλλά και από το στρώμα σου, τον καναπέ σου, το κρεβάτι του κατοικίδιού σου και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Η κεφαλή, μάλιστα, ξεμπερδεύει τις τρίχες χωρίς να μπερδεύονται στη ράβδο καθαρισμού και τις οδηγεί απευθείας στον κάδο.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το φωτιζόμενο, με πράσινο χρώμα, πέλμα Fluffy Optic που κάνει ορατή τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης στα σκληρά δάπεδα του χώρου σου, κάνουν τη Dyson V15s Detect Submarine ένα πραγματικό «υπερόπλο» για την αγαπημένη σου cleaning routine.

1703171952858-386006209-image009.jpg

Πρόκειται για μία πραγματικά επαναστατική αλλαγή σε όσα μέχρι σήμερα γνώριζες για την καθαριότητα του χώρου σου, αφού πλέον περνάς από την καθαριότητα όσων έβλεπες στην απόλυτη καθαριότητα, ακόμα και όσων δεν βλέπεις!

1703171988661-716965363-image011.jpg

Για εσένα λοιπόν, που η ανάγκη σου για καθαριότητα είναι προτεραιότητα, η σκούπα «υποβρύχιο», η ασύρματη Dyson V15s Detect Submarine θα γίνει το δικό σου «υπερόπλο». Για έχεις πάντα το σπίτι σου πεντακάθαρο και το μυαλό σου… ορθάνοιχτο για νέες περιπέτειες!