Η ασύρματη σκούπα που σφουγγαρίζει τα σκληρά πατώματα του σπιτιού σου είναι εδώ

Η ασύρματη σκούπα που σφουγγαρίζει τα σκληρά πατώματα του σπιτιού σου είναι εδώ

Υπάρχουν οι γυναίκες που λατρεύουν την καθαριότητα, λατρεύουν να βλέπουν το σπίτι τους να λάμπει.

Δεν βλέπουν την ώρα να πιάσουν τη σκούπα τους και να κάνουν τον χώρο τους πεντακάθαρο. Και μετά, την ώρα του σφουγγαρίσματος, να βάλουν την αγαπημένη τους playlist και να γυρίσουν ακόμα μερικές φορές το σπίτι, για να είναι σίγουρες πως είναι πια… αστραφτερό!

Αν ανήκεις στην παραπάνω κατηγορία, σίγουρα έχεις επενδύσει στο καθάρισμα του σπιτιού σου. Έχεις, άλλωστε, ανέκαθεν μία τάση προς το καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι -είναι θέμα υγείας αλλά και ψυχολογίας- οπότε σε ό, τι αφορά στις συσκευές που θα επιλέξεις για το σπίτι σου και αξιολογείς ως ικανές να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις σου, ο πήχης ανεβαίνει αρκετά ψηλότερα. Τι εννοούμε με αυτό;

Κλείσε τα μάτια και φαντάσου το ιδανικό σκηνικό: Χειμώνας, cozy ατμόσφαιρα και χαλάρωση στο σπίτι. Μπορεί η συνθήκη αυτή να γίνει πιο ιδανική; Η απάντηση είναι «ναι», διότι τώρα, με τη νέα ασύρματη σκούπα Dyson Detect Submarine μπορείς να είσαι σίγουρη πως το σπίτι σου είναι όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς ούτε κόκκο σκόνης. Η συσκευή αυτή έρχεται να γίνει η αγαπημένη σου, αφού έχει όλα τα φόντα να κάνει ένα καλό καθάρισμα εις βάθος να σου προκαλεί ένα είδος ευφορίας, απομακρύνοντας ακόμα και τα πιο μικρά χνούδια.

1703172278450-531688649-image003.jpg

Ο «σύμμαχός» σου για τον καθαρισμό του χώρου σου σε βάθος

Για εσένα που θέλεις το σπίτι σου να είναι καθαρό και ασφαλές και η ατμόσφαιρά του υγιεινή, σίγουρα ο καθαρισμός σε βάθος όλων των χώρων σου και κάθε δαπέδου σου είναι No1 προτεραιότητα.

Πράγματι, έχεις οργανώσει έτσι την cleaning routine του σπιτιού σου, ώστε να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του: Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, τακτοποίηση ρούχων, τζάμια, όλα στη σειρά τους. Ωστόσο, ξέρεις πως με τη σκόνη που «τρυπώνει» παντού, δύσκολα μπορείς να τα «βάλεις». Διότι, η σκόνη που «μαγικά» εμφανίζεται σε σημεία που μόλις έχεις καθαρίσει, αλλά και οι τρίχες που καμιά φορά έχεις την εντύπωση πως βρίσκονται παντού και οι επίμονοι λεκέδες που φαίνεται πως αγαπούν το παρκέ σου, σε δυσκολεύουν και σε απομακρύνουν από τον στόχο σου.

image006.jpg

Αυτά ακριβώς έρχεται να αλλάξει η ασύρματη Dyson Detect Submarine, 240 Air Watts, που ανατρέπει τα δεδομένα ενός καθαρισμού σε βάθος. Πώς το κάνει αυτό; Με την κεφαλή καθαρισμού Digital Motorbar που διαθέτει, με τεχνολογία de-tangle, μπορεί και ξεμπερδεύει τις τρίχες, όπου και να τις εντοπίσει, τις απορροφά και τις οδηγεί απευθείας στον κάδο. Επίσης, με το κωνικό μηχανοκίνητο εξάρτημα που διαθέτει, ακριβώς με την ίδια τεχνολογία, μπορεί και μαζεύει τις τρίχες ακόμα και από το στρώμα σου, τον καναπέ σου και το κρεβάτι του κατοικίδιου σου.

image008.jpg

Τα παραπάνω, μάλιστα, σε συνδυασμό με το ισχυρό μοτέρ της Dyson Hyperdymium, που αυξάνει την απορροφητική ισχύ όταν εντοπίζει μεγαλύτερη συγκέντρωση σκόνης αλλά και τον αισθητήρα piezo και το φωτιζόμενο πέλμα Fluffy Optic, με πράσινο φως, που αποκαλύπτουν τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης σε σκληρά δάπεδα. Αποτέλεσμα; Το σπίτι σου πλέον έχει κατά 99.99% λιγότερη σκόνη!

1703172488490-850434122-image009.jpg
image012.jpg

Πώς μπορείς να σφουγγαρίζεις χωρίς ίχνη

Αφού εξουδετέρωσες τη σκόνη, τι γίνεται με τους επίμονους λεκέδες και τα υπολείμματα που μερικές φορές αγαπούν λίγο παραπάνω τα σκληρά δάπεδά του σπιτιού σου;

Θα σου πούμε, αμέσως, τι θα γίνει… Θα τα… εξαφανίσουμε κι αυτά, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό, θέλουμε να σου πούμε πως η κεφαλή Submarine με υγρό κύλινδρο της Dyson Detect Submarine μπορεί να αφαιρέσει κάθε κηλίδα και επίμονο λεκέ από τα σκληρά δάπεδα του χώρου σου. Τι κάνει, ακριβώς, αυτή η κεφαλή; Σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα με καθαρό νερό από την αρχή έως το τέλος, με τον μηχανοκίνητο υγρό κύλινδρό της να συλλέγει τυχόν φαγητό που έχει πέσει από το μαγείρεμά σου, λεκέδες οδοντόκρεμας από το μπάνιο σου και ποτά ή νερό που βρίσκονται στο πάτωμα, ακόμη και κάτω από το τραπέζι, αφού μετακινείται και ελίσσεται εύκολα γύρω από τα πόδια του.

1703172579806-342860268-image013.jpg
1703172593088-424263549-image015.jpg

Για εσένα, που η καθαριότητα είναι μία από τις αξίες της ζωής σου και θέλεις και να τα δίνεις όλα κάθε φορά και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς εκπτώσεις, ανανέωσε τώρα την cleaning routine σου: Και όταν μιλάμε για ανανέωση, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στην ασύρματη σκούπα Dyson Detect Submarine που έρχεται να αλλάξει όλα όσα γνώριζες μέχρι τώρα, παίρνοντας μακριά σου κάθε ίχνος σκόνης, κάθε επίμονο λεκέ. Μήπως, είναι, λοιπόν, αυτό που έψαχνες;