Με ένα «κλικ» βοηθάμε, όλοι μαζί, τους σημαντικότερους ανθρώπους του κόσμου: τα παιδιά!

Με ένα «κλικ» βοηθάμε, όλοι μαζί, τους σημαντικότερους ανθρώπους του κόσμου: τα παιδιά!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η ΙΚΕΑ προσφέρει 1€ στη UNICEF με την αγορά κάθε λούτρινου παιχνιδιού

Για την IKEA οι σημαντικότεροι άνθρωποι του κόσμου είναι τα παιδιά, και είναι δεδομένο ότι όλα τα παιδιά του κόσμου, πρέπει να παίζουν, να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται ελεύθερα- να ζουν σύμφωνα με την ηλικία τους.

Αυτός είναι ο λόγος που η αγαπημένη μας εταιρεία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ώστε εκατομμύρια παιδιά να ξεκινήσουν καλύτερα την ζωή τους. Γι' αυτό, σκοπός της IKEA είναι, φέτος τα Χριστούγεννα, να προσφέρει 1€ στην UNICEF, με την αγορά κάθε λούτρινου παιχνιδιού που πωλείται στα καταστήματά της.

Επιπλέον, η νέα εφαρμογή της IKEA μας δίνει την δυνατότητα με ένα «κλικ» να στείλουμε, μέσω Facebook την αγάπη μας στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Από 13 Νοεμβρίου έως και 29 Δεκεμβρίου, χρησιμοποιούμε τη νέα εφαρμογή στη σελίδα της IKEA στο Facebook ώστε να αγοράσουμε ένα λούτρινο παιχνίδι από το οποίο 1€ θα προσφέρεται στη UNICEF. Συγχρόνως, η IKEA φροντίζει ώστε, το λούτρινο που έχουμε αγοράσει, να σταλεί, για λογαριασμό μας, στους φορείς που υπάγονται στην ένωση «Μαζί για το παιδί».

Ένα κλικ στην σελίδα της IKEA στο Facebook αρκεί, για να στείλουμε αγάπη στα παιδιά που την έχουν ανάγκη!