Νέος κατάλογος ΙΚΕΑ: Ανακαλύψαμε το τέλειο ρετρό - φθινοπωρινό τραπεζάκι

Νέος κατάλογος ΙΚΕΑ: Ανακαλύψαμε το τέλειο ρετρό - φθινοπωρινό τραπεζάκι

Ανανέωση χώρου τώρα! Και φυσικά από την ΙΚΕΑ.

Κάθε Σεπτέμβρη περιμένουμε με ανυπομονησία να πιάσουμε στα χέρια μας το νέο κατάλογο της ΙΚΕΑ. Χιλιάδες επιλογές, αμέτρητα πράγματα για το σπίτι, πάντα με την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές που χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την ΙΚΕΑ.


Εδώ και αρκετούς μήνες ψάχναμε να βρούμε μικρά, βολικά, βοηθητικά τραπεζάκια και για καλή μας τύχη, για μία ακόμη φορά η IKEA μας έσωσε. Εντοπίσαμε, λοιπόν, ένα ρετρό, μικρό, φθινοπωρινό τραπεζάκι, το οποίο θα ανανεώσει το χώρο μας στη στιγμή. Το βοηθητικό τραπέζι ονομάζεται LÖVBACKEN και μας έχει ξετρελάνει. Σε σχήμα φύλου, το ρετρό αυτό επιπλάκι, μας γυρνάει στη δεκαετία του '50. Η επιφάνειά του έχει όψη ξύλου λεύκας και τα λεπτά του πόδια είναι από μασίφ ξύλο οξιάς, με τελείωμα σε χρυσό χρώμα. Με ύψος 51cm,έχει το ιδανικό μέγεθος για να ταιριάξει δίπλα σε μια πολυθρόνα ή σε έναν καναπέ. Χωράει παντού και φυσικά θα χαρίσει μια φθινοπωρινή νότα στο χώρο σας.


Εμείς βρήκαμε ήδη το προϊόν που θα ανανεώσει το χώρο μας. Αγαπάμε vintage, αγαπάμε IKEA! Ξεφυλλίστε και εσείς το νέο κατάλογο και θα βρείτε σίγουρα το προϊόν που ψάχνετε!

Διαβάστε ακόμα

Τον retro chic βραστήρα της Cuisinart

Το πιο παράξενο και ανατρεπτικό Etsy Shop!

Κάνοντας μπάνιο στην αιώρα