Tips για να γίνει πιο ελαφρύ το νεσεσέρ της παραλίας!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Tips για να γίνει πιο ελαφρύ το νεσεσέρ της παραλίας!

…και η ζωή σου πιο εύκολη!

Κλείσε τα μάτια σου και ονειρέψου μαζί μας: Είναι καλοκαίρι, είσαι στο αγαπημένο σου νησί και κοιτάζεις από ψηλά την ερημική παραλία που ανακάλυψες με την παρέα σου. Ο αέρας μυρίζει θυμάρι, ένα ζεστό αεράκι περνά μέσα από τα μαλλιά σου και ξεκινάς την κατάβαση προς τον επίγειο παράδεισο. Ενώ οι υπόλοιποι όμως κάνουν στάσεις για φωτογραφίες, εσύ σταματάς για να ξεκουραστείς. «Μα τι έβαλα μέσα σε αυτή την τσάντα; Πέτρες;» σκέφτεσαι. Ίσως η επιλογή να πάρεις μαζί σου όλα αυτά τα προϊόντα δεν ήταν η καλύτερη! Άνοιξε τώρα τα μάτια σου, έλα ξανά στην πραγματικότητα και διάβασε τις πολύτιμες συμβουλές μας που θα σε βοηθήσουν να πακετάρεις το τέλειο νεσεσέρ παραλίας, που δεν θα σε κάνει να θέλεις να το… πετάξεις από τον γκρεμό!

1 copy copy copy

Κάνε ξεκαθάρισμα
Αν κρίνουμε από το τι περιέχουν τα δικά μας νεσεσέρ, τότε και το δικό σου έχει μέσα του μία βούρτσα, μία χτένα, ένα καθρεφτάκι, ίσως τσιμπιδάκι φρυδιών, λαστιχάκια, αμμωνία, ένα mini άρωμα, αποσμητικό… Εννοείται δεν τα χρειάζεσαι όλα μαζί σου στην παραλία! Βαραίνουν άδικα την τσάντα σου και πολλά από αυτά χαλάνε στον ήλιο. Κράτα λοιπόν μία μικρή χτένα για τα μαλλιά σου και την αμμωνία (για παν ενδεχόμενο). Είναι τα μόνα που πραγματικά έχεις ανάγκη. Ας περάσουμε τώρα στα αντηλιακά…

2 copy copy copy

Μπορεί να θέλεις να πάρεις μαζί σου και λάδι και κρέμα και σπρέι και SPF 30 και SPF 15. Μπορεί να θέλεις ένα λάδι που μυρίζει καρύδα και μία κρέμα που έχεi φρέσκια μυρωδιά. Δεν τα χρειάζεσαι όλα… Στην πραγματικότητα χρειάζεσαι μόνο ένα αντηλιακό σε σπρέι για να μπορείς να το φορέσεις εύκολα και άνετα. Για τα λάδια δεν το συζητάμε. Η προστασία πρέπει να είναι το #1 μέλημά σου και όχι το γρήγορο μαύρισμα. Εξάλλου, είναι πλέον γνωστό ότι μαυρίζεις καλύτερα και πιο βαθιά όταν φοράς δείκτη προστασίας. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Να βρεις ένα αντηλιακό σώματος που να κάνει τα πάντα! Ποιο προτείνουμε; Το ολοκαίνουργιο Bioderma Photoderm Max Brume Solaire SPF 50+.

3 copy copy copy copy

Προστατεύει αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA και UVB, ψεκάζει όπως και αν το κρατήσεις και παραμένει δροσερό, ακόμα και αν το ξεχάσεις στον ήλιο! Η συσκευασία του είναι απίστευτα ελαφριά (αλήθεια, δεν θα το πιστεύεις) και το καλύτερο; Μυρίζει καλοκαίρι! Δεν επιτρέπει στην άμμο να κολλάει επάνω σου, απορροφάται αμέσως, δεν χρειάζεται τρίψιμο και δεν αφήνει λευκά σημάδια... Είναι το ένα αντηλιακό σώματος που θα αντικαταστήσει όλα τα άλλα στο νεσεσέρ σου και θα το ελαφρύνει κατά μισό κιλό τουλάχιστον. Και περνάμε τώρα στα προϊόντα προσώπου…

4 copy copy copy

Θέλεις ένα αντηλιακό που να μην γυαλίζει, ένα άλλο που να έχει και χρώμα, ένα ακόμη για τις ευαίσθητες περιοχές, ένα μεικάπ, ένα κονσίλερ, μία πούδρα, ένα ρουζ… Ξαφνικά το νεσεσέρ σου ασφυκτιά και με δυσκολία κλείνει. Μην μπερδεύεσαι, το νεσεσέρ της παραλίας δεν είναι σαν το νεσεσέρ του μακιγιάζ σου. Θέλεις να δείχνεις άψογη, καταλαβαίνουμε, αλλά και πάλι προτεραιότητα έχει η προστασία σου. Ευτυχώς υπάρχει ένα νέο αντηλιακό που τα κάνει όλα και είναι κλεισμένο στην πιο mini συσκευασία.

5 copy copy copy

Το Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ είναι ένα tinted αντηλιακό προσώπου με πρωτοποριακή liquid to powder υφή πράγμα που σημαίνει πως μετατρέπεται σε πούδρα όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα και σου χαρίζει απόλυτα ματ τελείωμα. Μάλιστα, οι χρωστικές του προσαρμόζονται στο χρώμα της δικής σου επιδερμίδας δημιουργώντας ένα απόλυτα nude απoτέλεσμα που μοιάζει σα να μην έχεις φορέσει τίποτα. Τα πανίσχυρα φίλτρα του σε προστατεύουν από τις ακτίνες UVA και UVB και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ανακινήσεις πολύ καλά πριν τη χρήση. Αφαιρείς λοιπόν από το νεσεσέρ σου το μεικάπ, την πούδρα και όλα τα λοιπά προϊόντα μακιγιάζ και κρατάς το Nude Touch σου και ένα lip balm!

6 copy

Τι περιέχει πλέον το νεσεσερ της παραλίας; Μία χτένα, μία αμμωνία, το Bioderma Photoderm Max Brume Solaire SPF 50+ και το Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+! Επιλέγοντας multitasking προϊόντα, και κρατώντας μόνο τα απαραίτητα, μπορείς να αδειάσεις το νεσεσέρ σου από τα αχρείαστα προϊόντα και αντικείμενα και να το γεμίσεις πολύτιμη προστασία… Δεν έχεις λόγο να μην το κάνεις! Επισκέψου ένα φαρμακείο για να γνωρίσεις από κοντά τα αγαπημένα μας multi tasking αντηλιακά της Bioderma και ετοιμάσου από τώρα για το καλοκαίρι!