Βρήκαμε το αντηλιακό για τα κορίτσια που… δεν θέλουν να φορούν αντηλιακό!

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Βρήκαμε το αντηλιακό για τα κορίτσια που… δεν θέλουν να φορούν αντηλιακό!

Είναι σα να μη φοράς τίποτα!

Δεν σου αρέσει να φοράς αντηλιακό; Δεν είσαι μόνη σου! Άπειρα κορίτσια εκεί έξω γκρινιάζουν και φωνάζουν για το πόσο μεγάλος μπελάς είναι το αντηλιακό. Εκτός του ότι προσθέτει ένα ακόμη βήμα στην καθημερινή περιποίηση, πολλές φορές επιβαρύνει την επιδερμίδα, κυρίως αν φοράς από πάνω και μεικάπ. Γκρινιάζεις λοιπόν και φωνάζεις και αγανακτείς και στο τέλος το φοράς παρά τη θέλησή σου ή απλά το παραλείπεις σα να μην συμβαίνει τίποτα! Εννοείται πως συμβαίνουν πολλά όταν παραλείπεις το αντηλιακό, αλλά δεν είμαστε εδώ για ένα ακόμη… κήρυγμα. Επίσης, εννοείται πως δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παρά τη θέλησή σου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ αυτή την ηλιόλουστη ημέρα! Βλέπεις, ανακαλύψαμε ένα αντηλιακό που θα λατρέψεις, ακόμη και αν μισείς τα αντηλιακά! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

1 copy copy copy copy

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο στο αντηλιακό προσώπου; Η υφή του! Τα περισσότερα είναι «βαριά», εξαιτίας των φίλτρων τους, δημιουργούν ένα λιπαρό φιλμ και σε κάνουν να γυαλίζεις σχεδόν αμέσως μόλις τα φορέσεις. Αν μάλιστα, προσπαθήσεις να βάλεις το μεικάπ σου πάνω από αυτό το λιπαρό φιλμ, το αποτέλεσμα είναι –τουλάχιστον- δυσβάσταχτο. Νιώθεις σα να έχεις φορέσει ένα «πουλόβερ» στην επιδερμίδα σου, ενώ το μόνο που θέλεις είναι να την αφήσεις «γυμνή». Με το νέο Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ όμως όλα τα παραπάνω γίνονται παρελθόν!

2 copy copy copy copy

Το νέο αυτό αντηλιακό της Bioderma φτιάχτηκε για τα κορίτσια που υποφέρουν με το αντηλιακό και για όλα τα κορίτσια που θέλουν επιδερμίδα προστατευμένη και όμορφη! Η σύνθεσή του βλέπεις περιλαμβάνει την πρωτοποριακή liquid to powder τεχνολογία η οποία επιτρέπει στο λεπτόρρευστο υγρό να μεταμορφώνεται σε πούδρα μόλις έρθει σε επαφή με το δέρμα σου. Είναι τόσο ανάλαφρο όσο το νερό και τόσο ματ όσο μία κανονική πούδρα! Άμεσα δημιουργεί ένα προστατευτικό αλλά αόρατο φιλμ επάνω στην επιδερμίδα και σε κάνει να φαίνεσαι αλλά και να νιώθεις σα να μην έχεις φορέσει απολύτως τίποτα!

3 copy copy copy copy copy

Οι cutting edge χρωστικές του μάλιστα, προσαρμόζονται στο δικό σου χρώμα επιδερμίδας και εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις ανάμεσα στις natural, light και golden αποχρώσεις για να βρεις σε ποια χρωματική ομάδα ανήκεις. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή πάνω από έναν ενυδατικό ορό αν έχεις κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα είναι άψογο και α π ό λ υ τ α ματ.

4 copy copy copy copy

Με μία κίνηση λοιπόν, το Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+, έρχεται να σε κάνει να αγαπήσεις το αντηλιακό, αλλά ΚΑΙ να ξεχάσεις το μεικάπ αφού προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB και κάλυψη ταυτόχρονα. Για να το χρησιμοποιήσεις δεν έχεις παρά να το ανακινήσεις πολύ καλά, μέχρι να ακουστεί ο ήχος από τις μπίλιες που έχει μέσα του και να περάσεις τις πολύτιμες σταγόνες στο δέρμα σου.

11

Τώρα λοιπόν που σε… μυήσαμε στη μαγεία του Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50+ που είναι ελαφρύ, ματ και multitasking, μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να γκρινιάζεις και να σπεύσεις προς ένα φαρμακείο για να το κάνεις δικό σου; Μήπως;