2 τρόποι να αποτοξινώσεις το σώμα σου μέσα σε 24 ώρες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
2 τρόποι να αποτοξινώσεις το σώμα σου μέσα σε 24 ώρες

Απλά και γρήγορα

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες ημέρες να μην είναι ιδιαίτερα ανοιξιάτικος, είμαστε όμως ήδη στα μέσα Απριλίου, και κάπου εδώ να σου θυμίσουμε πως σε λιγότερο από δύο μήνες έρχεται το καλοκαίρι. Και δεν λέμε, καλές οι ατασθαλίες, τα πιτόγυρα και οι free days, όμως πρέπει σιγά σιγά να αρχίσεις να ακολουθείς ένα πρόγραμμα. Το «bikini body» ξεκινά κι εσύ πρέπει να προετοιμαστείς.

Πώς θα γίνει αυτό; Ακολουθώντας σωστή διατροφή, κάνοντας γυμναστική και αποτοξίνωση όταν χρειάζεται. Και αν αυτές τις μέρες έφαγες αρκετά μην ανησυχείς, γιατί μπορείς να αποτοξινώσεις το σώμα σου μέσα σε 24 ώρες με 2 εύκολους τρόπους.

Κοιμήσου

Το να προσφέρεις στον εαυτό σου μια ξεκούραστη νύχτα ένας από τους καλύτερους τρόπους αποτοξίνωσης του σώματος και επαναφοράς. Ο ύπνος έχει συνδεθεί με απώλεια βάρους, μειωμένα επίπεδα κορτιζόλης και στρες και βελτιωμένη συνολική υγεία. Το καλύτερο μέρος για τον ύπνο είναι ότι δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια για να κοιμηθείς. Απλά βεβαιώσου ότι η θερμοκρασία του δωματίου σου είναι δροσερή και δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα 9 ωρών τουλάχιστον.

Πιες ένα μεγάλο ποτήρι νερό με το που ξυπνήσεις

... και λίγο πριν πας για ύπνο και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν το σκεφτείς καλά όταν πέφτεις και κοιμάσαι περνούν 7 ώρες ή και περισσότερες χωρίς να ενυδατώνεσαι καθόλου. Επομένως, παρέχοντας στο σώμα σου ενυδάτωση μόλις ξυπνάς, αναζωογονείς και ενεργοποιείς τα κύτταρά σου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr