Μικρά διατροφικά μυστικά για να μην πάρετε κιλά!

Μικρά διατροφικά μυστικά για να μην πάρετε κιλά!

Δεν θέλει κόπο... αρκεί να είστε συνεπείς σε μερικούς κανόνες.

Κάντε τα ρουτίνα...

1. Πότε μην ξεχνάτε το πρωινό. Πάρτε θερμίδες το πρωί, ενεργοποιήστε το σώμα και κάψτε έτσι πολλές θερμίδες αντί να τις αποθηκεύεται ως λίπος.
2. Κινηθείτε. Η συστηματική άσκηση είναι σημαντική αλλά μην ξεχνάτε να ασκείτε το σώμα σας με κάθε ευκαιρία. Στη δουλειά, στο σπίτι, στις βόλτες που πρέπει να καθιερώσετε κάθε μέρα.
3. Οργανώστε το σχέδιο Β. Τις στιγμές που θα νιώθετε άγχος σίγουρα θα μπείτε σε πειρασμό να επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο (πηγαίνετε στο μάθημα γιόγκα, πάρτε τηλέφωνο ένα φίλο σας) και γράψτε την προσπάθεια σας αυτή.
4. Στις ειδικές περιπτώσεις όπως οι γιορτές και τα πάρτι επιτρέπεται να είστε πιο ελαστικοί αλλά μην εξαφανίζετε στο λεπτό ότι σας προσφέρουν!
5. Ελέγξτε το μέγεθος της και τις θερμίδες κάθε μερίδας που καταναλώνετε. Καμιά φορά μπορεί να μειώσετε την ποσότητα της μερίδας αλλά να είναι αυξημένες οι θερμίδες.
6. Διαβάστε τις ετικέτες από κάθε τι που καταναλώνετε. Μπορεί η ποσότητα του να είναι μικρή, αλλά οι θερμίδες να είναι πολύ περισσότερες και από ένα κανονικό γεύμα.

DPG Network