Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει στο Queen.gr όλα τα διατροφικά & fitness μυστικά της

Ερμιόνη Σαρρή
Η Έβελυν Καζαντζόγλου αποκαλύπτει στο Queen.gr όλα τα διατροφικά & fitness μυστικά της

Έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της showbiz και για αυτό την «ανακρίναμε». Τι τρώει, πόσες φορές γυμνάζεται και άλλα πολλά. 

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει έναν από τους πιο ωραίους λογαριασμούς στο Instagram. Της έχω εξομολογηθεί άλλωστε πολλές φορές πως κοιτάω τις φωτογραφίες της και εμπνέομαι για τα επόμενα looks μου. Όταν δεν ξέρω τι να φορέσω, ξέρω πού θα κοιτάξω. Αν την γνωρίσεις από κοντά, θα εκπλαγείς με το πόσο cool και φιλική είναι. Είναι πραγματικά, άπαιχτη.

Τα καλοκαίρια της τα περνάει στη Μύκονο (συνήθως) ενώ ο χειμώνας τη βρίσκει για ακόμα μία φορά στην Κύπρο. Τώρα, λοιπόν, που όλες μας βάζουμε ξανά στόχο να χάσουμε μερικά κιλάκια και να ξεκινήσουμε πιο ενεργά τη γυμναστική, την... «ανέκρινα». Δες τι μου απάντησε και κάνε focus στη σημασία που δίνει στη «σωστή διατροφή».

Τι επιλέγεις να τρως συνήθως για πρωινό;

Την αλήθεια; Κανονικά δεν προλαβαίνω να φάω κάτι στο σπίτι για αυτό και έχω πάντα μπάρες δημητριακών σε όλες τις γεύσεις να τις αρπάζω εύκολα και να τρώω στον δρόμο. Ιδανικά όμως θα έτρωγα μπέικον με αυγά και ζεστό ψωμάκι.

Ποιο είναι το σνακ που θα έβρισκε κανείς μέσα στην τσάντα σου;

Μπάρες δημητριακών και σοκολάτες (έχω πρόβλημα)

Τι διαλέγεις να τρως τα μεσημέρια που είσαι εκτός σπιτιού;

Δεν αφήνω ποτέ τον εαυτό μου χωρίς μεσημεριανό. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και επειδή έχω μεσημεριανή ραδιοφωνική εκπομπή τρώω συνήθως σε δυο φάσεις ... κάτι ελαφρύ όσο κάνω εκπομπή (γιατί δεν βγαίνει η φωνή αν φάω κάτι άλλο) και στις 3 που τελειώνω ξανά. Έτσι κ αλλιώς είμαι φανατική υποστηρικτής του "τρώμε πολλές φορές την ημέρα".

Το βράδυ έχει ταινία στο σπίτι. Τι θα επιλέξεις να φας για να αποφύγεις τις θερμίδες;

Αν σου πω ότι μισώ αυτό το άγχος με τις θερμίδες θα με πιστέψεις; Δεν θέλω να νιώθω ότι περιορίζομαι και μου λείπει κάτι. Για αυτό όταν τρως πολλές φορές την ημέρα ό,τι μα ό,τι κ αν φας ο οργανισμός σου προλαβαίνει να το "κάψει" και έτσι το βράδυ δεν τρως σαν μην "υπάρχει αύριο".

Πόσες φορές την εβδομάδα λες «ναι» σε ατασθαλίες;

Κάθε μέρα από λίγο.

Ποιες τροφές βάζεις στη διατροφή σου τις ημέρες που είσαι σε mood δίαιτας;

Δεν έχω υπάρξει ποτέ σε mood δίαιτας. Νομίζω η λέξη από μόνη της με ενοχλεί. Διατροφή είναι η πιο ιδανική λέξη και η πιο σωστή. Όταν έχεις μια σωστή διατροφή δεν στερείσαι και δεν νιώθεις ότι πρέπει να πεινάσεις. Τρώω τροφές που προσέχουν το δέρμα κυρίως όπως σαλάτες, λευκό κρέας, ψάρια και φρούτα.

13703031 1703174263264755 1303736654 n

Έχεις κάποιο αγαπημένο ρόφημα detox;

Το τσάι.

Έχεις κάποιο διατροφικό τρικ/μυστικό για επίπεδη κοιλιά;

Γυμναστήριο και πάλι γυμναστήριο. Όταν κάνεις ΣΩΣΤΗ γυμναστική και όχι βόλτα για σέλφι (όλες το κάνουμε αλλά με μέτρο) βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Καλό θα είναι στον γυμναστή μας να διευκρινίζουμε χωρίς ντροπή τι θέλουμε ακριβώς να δούμε στο σώμα μας έτσι ώστε να έχουμε και το απαραίτητο πρόγραμμα γυμναστικής που μας ταιριάζει.

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που σε έχει «κερδίσει»;

Ασκήσεις που έχουν σχέση με το body weight. Εγώ λόγω σωματότυπου που φαίνομαι και είμαι αδύνατη (έχει σχέση με τις ποσότητες που τρώω) η μάχη με το να δημιουργήσω "ψεύτικα" κιλά είναι καθημερινή (όσο και μιας κοπέλας που θέλει να χάσει κιλά) όποτε το έχω ρίξει στα βάρη. Εννοείται με γυμναστή πάντα δίπλα μου να με παρακολουθεί γιατί όλα αυτά θέλουν προσοχή για πιθανούς τραυματισμούς.

Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι;

2 θα ήθελα ιδανικά 3. Οι 2 γίνονται σε γυμναστήριο, η τρίτη συνήθως στο σπίτι με βαράκια και ασκήσεις που βασίζονται στο βάρος του σώματος.

12976286 1068419899881339 1736094887 n

Ακολουθείς κάποιο express πρόγραμμα γυμναστικής τις ημέρες που δεν προλαβαίνεις να πας γυμναστήριο; Αν ναι, ποιο;

Στο σπίτι έστω και από 15 λεπτά μπροστά σε έναν καθρέπτη κάνω κυρίως ξαπλωτές ασκήσεις που βρίσκω στο Ίντερνετ αφού πρώτα τις έχω δοκιμάσει με τον γυμναστή μου για να βεβαιωθούμε ότι τις έχω καταλάβει σωστά.

Θες να φορέσεις ένα πολύ εφαρμοστό ρούχο, έχεις κάποιο tip που ακολουθείς το προηγούμενο 24ωρο για να φαίνεται η κοιλιά σου πιο επίπεδη;

Όχι πολλά υγρά. Δεν το συνιστώ στις γυναίκες, αλλά είναι ένα κόλπο που κάνουμε τα μοντέλα πριν εμφανιστούμε με μαγιό στη πασαρέλα. Το κόλπο είναι κλεμμένο από τους αθλητές που πάνε σε αγώνες fitness.

13414169 1760591850842346 2088864732 n

Όλο και κάποιο μυστικό θα σου έχει δώσει ο γυμναστής σου για πιο καλλίγραμμο κορμί. Θα το μοιραστείς με τα Queen Girls;

No pain, no gain. Δυστυχώς, για όσες είμαστε λίγο τεμπέλες, το καλό κορμί έρχεται με πολύ πόνο. Ευτυχώς όμως όταν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα , ενθουσιαζόμαστε και θέλουμε και άλλο. Όποτε ας ταλαιπωρήσουμε λίγο το κορμί μας και μετά απλά τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Ευχαριστούμε Έβελυν!