Μπορεί η ποδηλασία να σε βοηθήσει να κάψεις το λίπος της κοιλιάς;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μπορεί η ποδηλασία να σε βοηθήσει να κάψεις το λίπος της κοιλιάς;

Αν είσαι φαν του ποδήλατου, τότε αυτό σε ενδιαφέρει

Και τώρα που οι διακοπές τελείωσαν –για τους περισσότερους τουλάχιστον- ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στις παλιές καθημερινές σου συνήθειες, που σημαίνει κυρίως τέρμα το ατελείωτο φαγητό, τα γλυκά και τα κοκτέιλς. Θέλουμε ακόμη μερικούς μήνες μέχρι να φτάσουμε στα resolutions της νέας χρονιάς, όμως μπορούμε από τώρα να ασχοληθούμε με το σώμα μας.

Και τι είναι πάντα αυτό που σε δυσκολεύει περισσότερο, όσον αφορά στην αλλαγή του σώματός σου; Το λίπος γύρω από την κοιλιά φυσικά, που έχει γίνει εφιάλτης. Κι ενώ τα έχεις ακολουθήσει όλα τα βήματα ένα προς ένα (δεν τρως junk food, δεν πίνεις αναψυκτικά και γυμνάζεσαι) αυτό δε λέει με τίποτα να φύγει.

Διάβασε ακόμη: 3 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά που μπορείς να κάνεις εύκολα και μόνη σου

Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν μερικές από τις αγαπημένες αερόβιες ασκήσεις σου, σε βοηθούσαν περισσότερο να πετύχεις τον στόχο σου; Αν για παράδειγμα σου αρέσει πολύ να κάνεις ποδήλατο, τότε μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να το πας ένα βήμα παραπέρα. Η ποδηλασία (είτε σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο) μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις λίπος και αυτό είναι ό,τι καλύτερο ακούσαμε σήμερα.

Βέβαια επειδή η περισσότερη δουλίτσα γίνεται σε σταθερό ποδήλατο, εάν σκοπεύεις να βγεις με το δικό σου να κάνεις, έχε στο νου σου, πως θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μία με δύο ώρες ποδήλατο, που σημαίνει ότι μπορεί να κουραστείς. It’s up to you λοιπόν το τι θα επιλέξεις.

Δες και αυτό: Μπαλέτο ή μποξ; 30’ συνδυαστικής γυμναστικής μπορούν να σου χαρίσουν άψογο σώμα