Αυτή είναι η super δυναμική άσκηση που υπόσχεται γυμνασμένους γλουτούς και πόδια

3 SHARES

Μία celebrity trainer σου δίνει το βίντεο που ζητάς

Το καλοκαίρι έχει φτάσει επιτέλους και μία αυξημένη θέληση για να αθληθούμε και να έχουμε ένα πιο καλλίγραμμο και γυμνασμένο σώμα τη διακρίνουμε ξεκάθαρα. Όσο και να έχουμε το μυαλό μας στο αποτέλεσμα, όμως, η γυμναστική δεν παύει να θέλει προσήλωση και επιμονή, και -κυρίως- το να πάρεις απόφαση να ξεκινήσεις από το σπίτι. Άπαξ και το κάνεις, τα υπόλοιπα θα γίνουν πιο εύκολα, ειδικά όταν έχεις τις κατάλληλες ασκήσεις που θα σου δώσουν στοχευμένα αυτό που ζητάς.

Οι περιοχές των γλουτών και των ποδιών έχουν αυτήν την περίοδο την τιμητική τους και η super δυναμική άσκηση που ακολουθεί θα σου δείξει τον τρόπο με τον οποίο θα τους βάλεις «φωτιά». Γιατί, μπορεί να κουράζεσαι και να κοπιάζεις στη γυμναστική, όμως οι ασκήσεις που επιλέγεις να μην είναι οι ιδανικές για τις περιοχές του σώματος που θες να γυμνάσεις.

H celebrity trainer, Kira Stokes, σου δίνει την απάντηση για τα αποτελέσματα που ζητάς στο βίντεο που ακολουθεί.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

#smotd??random passerby commentary ? Coming soon...Stoked Aqua??? ?when you perform a step up into a bench, make sure you plant your entire foot, including heel, so you can drive from your heel and focus more on the glute, rather than the quad ?stand tall on the bench. As you descend, keep the focus on the leg/foot on the bench. As I like to say “place, don’t plop” - control your decent ?aim for 60-90 sec, 3-4 sets; PS, benches are everywhere ? #stokedunleashed https://ondemand.kirastokes.com/ . . . . #thestokedmethod #stoked #sweat #strength #workforit #goals #challenge #noexcuses #fitspo #fitpro #trainer #instafit #instagood #la

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kira Stokes - kirastokes.com (@kirastokesfit) στις

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ