Θέλεις καλοσχηματισμένους και γραμμωμένους γλουτούς; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη λύση

Θέλεις καλοσχηματισμένους και γραμμωμένους γλουτούς; Η Χριστίνα Μπόμπα έχει τη λύση

Μήπως είναι αυτή η άσκηση που χρειάζεσαι;

Εντάξει ο Μάιος αποδείχθηκε πιο ανάποδος μήνας και από τον Μάρτιο, ο οποίος παραδοσιακά είναι και ο πιο περίεργος αφού μία έχει λιακάδα, μία βρέχει σαν να μην υπάρχει αύριο. Και μπορεί λοιπόν ο Μάιος να ξεκίνησε με καύσωνες, τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό έχει αλλάξει κατά πολύ, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως ίσως το καλοκαίρι να μην έρθει ποτέ φέτος. Επειδή όμως είμαστε φύσει αισιόδοξα κορίτσια και πιστεύουμε στο καλοκαιράκι πρέπει και να προετοιμαστούμε αναλόγως. Και θα μας ρωτήσεις τώρα, τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει πως οκ αρκετά κάτσαμε μέσα στο σπίτι και φάγαμε κιόλας, ήρθε η ώρα για γυμναστική, γιατί κάπου πρέπει να χωρέσουμε το σώμα μας σε όλα αυτά τα μαγιό που παραγγείλαμε στη διάρκεια της καραντίνας. Κι επειδή τα γυμναστήρια είναι ακόμη κλειστά και ο καιρός οριακά επιτρέπει την εξωτερική προπόνηση, πρέπει να βρούμε μια λύση, έστω και αν αυτή επιβάλλει να γυμναστούμε μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κι άλλη εναλλακτική είναι η αλήθεια.

Και αφού ουκ ολίγες φορές μέσα στην καραντίνα γυμνάσαμε τους κοιλιακούς μας –είναι το σημαντικότερο παραδέξου το- ήρθε η ώρα να κατεβούμε πιο κάτω και να πάμε λίγο στα πόδια. Αρκετά σημαντικό κομμάτι επίσης. Γιατί ποια είναι αυτή που δεν θέλει γραμμωμένους και καλοσχηματισμένους γλουτούς και πόδια; Αν δεν βρίσκεις μια άσκηση που να σε βολεύει ή να σου αρέσει, ίσως αυτή της Χριστίνας Μπόμπα να είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι.



Αν κρίνουμε μάλιστα και από το κορμί της, τότε σίγουρα τα αποτελέσματα θα μας εντυπωσιάσουν. Αν φυσικά το κάνεις συστηματικά, όχι μια φορά στους δυο μήνες. Φόρα λοιπόν κολάν και αθλητικά κι ετοιμάσου για λίγη γυμναστική γιατί η Χριστίνα είναι on fire.