Η JLo μας έδειξε την προπόνηση που κάνει με τον A-Rod και είναι εύκολη

Πατούλια Κατερίνα
Η JLo μας έδειξε την προπόνηση που κάνει με τον A-Rod και είναι εύκολη

Ευχαριστούμε Jlo και A-Rod

Στα 50 της χρόνια, η Jennifer Lopez έχει καταφέρει να χτίσει ένα σώμα που πιθανότατα δεν το είχε ούτε στα 25! Με σκληρή προπόνηση και αυστηρή διατροφή και με τον Alex Rodriguez στο πλευρό της, η Jlo, διαθέτει κοιλιακούς ονειρεμένους και μέχρι και την καραντίνα της πανδημίας είχε φτάσει να σπάσει με τον καλό της για να προπονηθεί στο γυμναστήριο.

Ευτυχώς για εμάς, ο Alex, ακα A- Rod δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram το πλήρες βίντεο με την προπόνηση της Lopez και αν βάλεις λίγη υπομονή και αρκετή επιμονή μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ.



Η προπόνηση αυτή δεν απαιτεί εξοπλισμό, το ζευγάρι την πραγματοποιεί στην αυλή του σπιτιού του, περιμένοντας την πανδημία να περάσει και πολλές φορές μαζί με την Jennifer προπονούνται και οι δύο κόρες του Alex, Natasha και Ella Rodriguez.

Ο Ροντρίγκεζ προτείνει να χρησιμοποιήσεις αντί για εξοπλισμό, ο,τιδήποτε ως βάρος αλλά αν το έχεις ένα kettlebell, θα σε βοηθούσε.

Ξεκινάμε με 400 μέτρα τρέξιμο κι έπειτα μπαίνουν και τα βάρη στην προπόνηση! Η Lopez έχει πει και στο παρελθόν πως η ζωή της και η προπόνησή της άλλαξε από τότε που γνώρισε τον Alex και δεν έχει άδικο.