Καλλίγραμμα πόδια στην παραλία; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καλλίγραμμα πόδια στην παραλία; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Σου περισσεύουν 7’;;

Τι μπορεί να ζητάμε όλα τα κορίτσια το καλοκαίρι στην παραλία; Εκτός από χαλάρωση, ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ; Μα φυσικά καλλίγραμμα πόδια, γιατί κάπως πρέπει να αναδείξεις το μαγιό σου, αλλά και τα συνολάκια που αγόρασες τελευταία στιγμή, πριν κλείσεις διακοπές. Ξέρουμε πως οι λέξεις γυμναστική και καλοκαίρι δεν κολλάνε και πολύ μεταξύ τους και ιδρώνεις και μόνο στη σκέψη, όμως πρέπει κι εσύ να κάνεις κάποιες θυσίες.

Αν θέλεις λοιπόν να αποκτήσεις καλλίγραμμα πόδια (οκ, μην περιμένεις θαύματα σε μια μέρα) σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα δεν έχεις παρά να συνεχίσεις τη γυμναστική στο σπίτι. Ξέρουμε προτιμάς να βάλεις το σορτς και τα σανδάλια σου και να πας μια βόλτα στη θάλασσα με ένα ποτό στο χέρι, όμως δεν είναι καλύτερο το αποτέλεσμα που θα έχεις μετά τις εντατικές προπονήσεις; Αφού λοιπόν αποφάσισες να θυσιάσεις τα κοκτέιλ στην πρωτεύουσα και να γυμναστείς, σου έχουμε τις ασκήσεις που θα σε ετοιμάσουν και θα σε βοηθήσουν.

Δεν θα καθυστερήσεις ιδιαίτερα, εφτά λεπτά από τον χρόνο σου είναι αρκετά για να κάνεις τις ασκήσεις που θα δεις στο βίντεο που ακολουθεί. Είσαι έτοιμη όμως;