Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει στην καραντίνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει στην καραντίνα

Κάπως έτσι ξεσπά και εκτονώνεται στη δεύτερη καραντίνα

Βρισκόμαστε μόλις 24 μέρες από τα Χριστούγεννα και είμαστε ήδη 25 ημέρες σε καραντίνα. Τις μετράμε όπως βλέπεις για να μη χάσουμε το μυαλό μας μέσα στο σπίτι και ξεχάσουμε πόσο καιρό έχουμε να βγούμε έξω. Το δεύτερο lockdown και η καραντίνα είναι πια γεγονός και εμείς ψάχνουμε τρόπους για να περνάμε τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Συνήθως ξεδίνουμε κάνοντας γυμναστική ή μαγειρεύοντας γλυκά και διάφορα αλμυρά όμως και αυτό για πόσο καιρό θα το κάνουμε ακόμη; Το καλοκαίρι αργεί ακόμη για να πεις πως πρέπει να προετοιμαστούμε για τις παραλίες, ωστόσο τη γυμναστική μας την κάνουμε γιατί πλησιάζουν κα Χριστούγεννα, και αυτό σημαίνει μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, άρα έξτρα κιλά. Και τα θέλουμε; Δεν τα θέλουμε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάντως μας αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει στο σπίτι της για να βγάλει την καραντίνα, αλλά και για να εκτονωθεί όταν έχει άγχος και στρες. Και τι κάνει για όλα αυτά; Τρέχει στον διάδρομο, ιδρώνει, εκτονώνεται και μόλις τελειώσει το πρόγραμμα της κατεβαίνει πιο ήρεμη και χαλαρή από ποτέ. Πάντως είναι αλήθεια πως η αερόβια άσκηση κάνει καλό στο σώμα και τον οργανισμό μας, οπότε ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα αν ακολουθούσαμε τη συμβουλή της.

Και αν δεν έχεις διάδρομο δεν πειράζει, φοράς τα αθλητικά σου, στέλνεις το μήνυμά σου για μετακίνηση 6 και βγαίνεις έξω για τρέξιμο σα να μην υπάρχει αύριο.