Η άσκηση που κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για καλοσχηματισμένους γλουτούς

Η άσκηση που κάνει η Κατερίνα Καινούργιου για καλοσχηματισμένους γλουτούς

Είναι γνωστό πως έχει το απόλυτο κορμί

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις πιο sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Είναι πετυχημένη, όμορφη, ψηλή και διαθέτει ένα κορμί με αναλογίες που θα ζήλευε ακόμη και η Kendall Jenner. Κάνοντας μια βόλτα στο Instagram account της θα δεις όλα αυτά που σου λέμε, και η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να αμφισβητήσεις τα λεγόμενά μας.

Την έχουμε δει να ανεβάζει διάφορες φωτό στο account της, κι ενώ ξέρουμε πως γυμνάζεται –πώς αλλιώς διατηρεί αυτές τις αναλογίες- δεν έχει τύχει να τη δούμε ποτέ να το κάνει. Μέχρι εχθές που ανέβασε στο προφίλ της, ένα στιγμιότυπο από τη γυμναστική της. Η ξανθιά παρουσιάστρια κάνει ασκήσεις για καλοσχηματισμένους και καλλίγραμμους γλουτούς και το βίντεο της τα λέει όλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου φορά μαύρο κολάν γυμναστικής και μαύρο top και οι αναλογίες του κορμιού της μας κάνουν απλά να χάνουμε τα λόγια μας. Η επίπεδη κοιλιά της και τα γραμμωμένα πόδια της, μας κάνουν να κοιτάμε τα μελομακάρονα και με βαριά καρδιά να μην τα τρώμε δύο δύο μαζί. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως έχει καταπληκτικό σώμα.

Αν θέλεις κι εσύ Brazilian γλουτούς δεν έχεις παρά να κάνεις την άσκησή της, αλλά και να βρεις στο διαδίκτυο παρόμοια βίντεο που θα σου χαρίσουν τους γλουτούς που ονειρεύεσαι. Δες το βίντεο της και τις φωτογραφίες της παρακάτω.