Αυτό είναι το 15’ video yoga που ήθελες σήμερα και δεν το ήξερες

Αυτό είναι το 15’ video yoga που ήθελες σήμερα και δεν το ήξερες

Απέβαλε το στρες κάνοντας αυτό το βίντεο.

Αν έχεις πέντε λεπτά, περιορισμένο συναισθηματικό εύρος ζώνης και πολύ σφιχτούς μυς, έχουμε μια πάρα πολύ καλή λύση, που ίσως δεν είχες σκεφτεί. Ένα βίντεο γιόγκα με τις καταπραϋντικές κινήσεις της Phyllicia Bonanno, η καλύτερη yogi, όπως την αποκαλούν. Στο youtube μπορείς να βρεις πολλά βίντεο γυμναστικής, όμως αυτό το συγκεκριμένο βίντεο yoga το ήθελες καιρό τώρα και δεν το ήξερες.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καθεστώς lockdown και καραντίνας και η δυνατότητα να πάμε στο γυμναστήριο ή σε κάποιο massage να μην είναι εφικτή, κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε από το σπίτι. Μπορεί το να χτίσεις μυς και η αύξηση των αντοχών σου να είναι σημαντικά, αλλά ποιος λέει ότι πρέπει να το κάνεις με αλτήρες, σετ και επαναλήψεις;

Ένα βίντεο yoga μπορεί εξίσου να σε βοηθήσει. Και αν το τελευταίο διάστημα νιώθεις ιδιαίτερα αγχωμένη και στρεσαρισμένη, τότε το συγκεκριμένο yoga βίντεο είναι σίγουρα αυτό που χρειάζεσαι. Μπορεί να μην το ήξερες, μπορεί να μην έχεις δοκιμάσει ξανά yoga, όμως αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια.

Φόρα λοιπόν κολάν γυμναστικής, πάρε το χαλάκι σου, πάτησε το play και κάνε το βίντεο παρακάτω.