Έτοιμη για παραλία; Με αυτό το 30' πρόγραμμα γυμναστικής θα βάλεις άνετα το μπικίνι σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έτοιμη για παραλία; Με αυτό το 30' πρόγραμμα γυμναστικής θα βάλεις άνετα το μπικίνι σου

Τα μπάνια ξεκινούν και εσύ δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη;

Λίγες ημέρες έμειναν ακόμη για να αποχαιρετίσουμε τον Μάιο και να υποδεχτούμε κι επίσημα το καλοκαίρι, και κάτι μας λέει πως αυτό το Σαββατοκύριακο που ξεκινά σε λίγες ώρες πολλοί είναι αυτοί που θα ξεχυθούν στις παραλίες. Καραντίνα και lockdown έχουν φύγει από τη ζωή μας (προς το παρόν) και τίποτα δεν μας κρατά από το να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι, πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Αν εσύ ωστόσο δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη να βάλεις το μαγιό σου και να βγεις στην παραλία δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχεις ακόμη τη δυνατότητα να γυμναστείς, προκειμένου να χάσεις τα περιττά κιλά που θέλεις και να κάψεις το λίπος που σε ταλαιπωρεί γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών.

Ξέρουμε πως αυτά είναι τα δύο πιο δύσκολα σημεία και θέλουν αρκετή δουλειά, όμως με λίγη επιμονή και υπομονή όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Βρήκαμε λοιπόν ένα βίντεο γυμναστικής που τα συνδυάζει και τα δύο. Και εκγύμναση στην περιοχή της κοιλιάς (οι σμιλεμένοι κοιλιακοί είναι πιο κοντά απ' όσο πιστεύεις) αλλά και ασκήσεις για σφιχτούς και σμιλεμένους γλουτούς.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να φορέσεις το κολάν σου, τα αθλητικά σου παπούτσια και να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω.