Βαριέσαι τη γυμναστική; Κάνε αυτό το 5λεπτο πρόγραμμα καύσης λίπους

Νατάσσα Σχοινά
Βαριέσαι τη γυμναστική; Κάνε αυτό το 5λεπτο πρόγραμμα καύσης λίπους

Δε χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο, μόνο να κάνεις τις κατάλληλες ασκήσεις.

Φυσικά και υπάρχουν μέρες που δε θες να ακούς για γυμναστική. Ίσως η σημερινή ανήκει σε αυτές. Δεν είμαι εδώ ούτε για να το κρίνω -περισσότερο για να ταυτιστώ- ούτε για να πω κάτι που ήδη γνωρίζεις.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η γυμναστική κάνει καλό. Προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό, σωματικά και ψυχικά. Το έχεις αποδεχτεί, αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου.

Γυμναστική μετά το γραφείο

Όταν δουλεύεις κάθε μέρα και γυρίζεις αργά στο σπίτι, δε θες να ασχοληθείς με οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί. Θες απλά να χαλαρώσεις. Να δεις καμιά ταινία στο laptop και να μην προβληματίζεσαι σχετικά με την ανύπαρκτη ώρα που έχεις στο πρόγραμμά σου.

Εύκολες ασκήσεις για να σμιλεύσεις την περιοχή του στήθους χωρίς όργανα




Πολύ κατανοητά όλα αυτά, γι’ αυτό και η λύση κρύβεται στο κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής. Ευτυχώς, πολλοί γυμναστές, τα τελευταία χρόνια, ανεβάζουν στο YouTube σύντομα προγράμματα για κάθε άνθρωπο που θέλει να γυμναστεί αλλά δεν του φτάνει ο χρόνος.

Χαλάρωση στα μπράτσα; 4 ασκήσεις για να τα γυμνάσεις άψογα

Στον λογαριασμό του MadFit, υπάρχει ένα 5λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βοηθήσει να κάψεις σωματικό λίπος και, μάλιστα, χωρίς τη χρήση οργάνων.