Βάλε το μαγιό σου και κάνε γυμναστική στην αμμουδιά - Ασκήσεις για όλο το σώμα (videos)

Νατάσσα Σχοινά
Βάλε το μαγιό σου και κάνε γυμναστική στην αμμουδιά - Ασκήσεις για όλο το σώμα (videos)

Κάνε ένα διάλειμμα από τις βουτιές σου για μερικές ασκήσεις που θα σμιλεύσουν το σώμα.

Με τη θερμοκρασία το καλοκαίρι να ανεβαίνει κατακόρυφα, οι έντονες δραστηριότητες αναμενόμενα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα στο πρόγραμμά σου. Τις περισσότερες φορές, βέβαια, είναι μέχρι να το πάρεις απόφαση, αλλά έλα που αυτό το στάδιο είναι αρκετά σημαντικό.

Σκέφτεσαι τα πάντα εκείνη την ώρα. Τον ήλιο, τη ζέστη, εκείνη τη ραφή στο ρούχο που φαίνεται να σου προκαλεί τεράστια δυσφορία -ναι, ίσως να είσαι και λίγο υπερβολική, αλλά το δικαιούσαι μέσα σε αυτό το κλίμα-. Οπότε, για να ξεκινήσεις το workout program της γυμναστικής σου, χρειάζεσαι κάποια βοήθεια.



Οι καλύτερες ασκήσεις για να γραμμώσεις πριν βγεις στην παραλία (video)

Γυμναστική στην αμμουδιά

Επειδή οι πιθανότητες θέλουν το μυαλό σου να ταξιδεύει περισσότερο σε μία παραλία, τι θα έλεγες αν συνδύαζες ένα πράγμα που σε δυσκολεύει με ένα πράγμα που σε γεμίζει ικανοποίηση; Αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο θα το καταφέρεις, η απάντηση είναι απλή: Θα μεταφέρεις τη γυμναστική στην παραλία.



Η σημασία του περιβάλλοντος

Όπως και να το κάνουμε, το περιβάλλον στο οποίο υπάρχεις και δρας, παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου. Σου δίνει boost για να συνεχίσεις, περισσότερη δύναμη ψυχολογικά. Άλλο να βλέπεις τον τοίχο του σπιτιού και άλλο το χρυσαφί της άμμου και το μπλε του νερού.

Το πρόγραμμα που βλέπεις στο βίντεο, λοιπόν, σου δίνει τη δυνατότητα να φορέσεις το μαγιό σου, να κάνεις τη γυμναστική σου και μετά να απολαύσεις μία βουτιά. Ή να τοποθετήσεις ενδιάμεσα στις βουτιές μερικές ασκήσεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να δημιουργήσεις πιο ευχάριστες συνθήκες άσκησης.