Οι ασκήσεις που κάνει η Beyoncé για να διατηρεί αυτό το κορμί- Κάντες κι εσύ

Οι ασκήσεις που κάνει η Beyoncé για να διατηρεί αυτό το κορμί- Κάντες κι εσύ

Η βασίλισσα της pop έχει ιδρώσει αρκετά για να αποκτήσει τις αξιοζήλευτες αναλογίες της.

Όσες φορές κι αν παρακολουθήσω στο διαδίκτυο κάποια on stage εμφάνιση της Beyoncé, εν τέλη πάντοτε θα μείνω με το στόμα ανοιχτό. Η 40χρονη Αμερικανίδα σταρ είναι εκρηκτική στη σκηνή και πραγματικά καταφέρνει κάθε φορά να ξεπερνά τον εαυτό της.

H Beyoncé είναι μία από εμάς

Η τραγουδίστρια δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις χορευτικές αλλά και ερμηνευτικές της ικανότητες. Την ίδια ώρα η σιλουέτα της αποτελεί συχνά έμπνευση ως ένα υγιές και καλαίσθητο πρότυπο. Η βασίλισσα της pop βρίσκεται πάνω σε σκηνές από την εφηβική κιόλας ηλικία και όταν απαιτείται να παραμείνει σε φόρμα, είναι γνωστό ότι πιέζεται αρκετά μέχρι να φτάσει τον επιθυμητό στόχο.



Πολλές επαναλήψεις vs βάρη: Τι να επιλέξεις για να χάσεις κιλά

«Μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, έδωσα πολύ μεγάλη βάση στα σχόλια του κόσμου και την εικόνα που ήθελαν να έχει το σώμα μου», δήλωσε παλαιότερα η τραγουδίστρια στη Vogue. «Πίεσα πολύ τον εαυτό μου ώστε να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε τρεις μήνες και προγραμμάτισα μια μικρή περιοδεία για να είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω. Κοιτάζοντας πίσω, αυτό ήταν πολύ τρελό», συμπλήρωσε.

https://www.instagram.com/p/BNF1sAOhvxE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον η διάσημη καλλιτέχνης είναι πιο υπομονετική με τον εαυτό της, ενώ έχει αγκαλιάσει τις έντονες καμπύλες της. Η προπονήτριά της, Marco Borges, αποκάλυψε πως η Queen B γυμνάζεται σκληρά με σχοινιά, πυγμαχία, ασκήσεις cardio και φυσικά πολύ χορό. Αυτές είναι οι κύριες προπονήσεις που κάνει πιστά εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να δείχνει τουλάχιστον μια δεκαετία νεότερη.

https://www.instagram.com/p/zijeo3Pw8H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο σίγουρο είναι πώς η αφοσίωση της pop star έχει αποδώσει καρπούς. Αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς κάνει η Beyoncé στο γυμναστήριο ή ανάμεσα στις πρόβες για να διατηρείται, συνέχισε να διαβάζεις. Στην παρακάτω gallery βρίσκονται οι προπονήσεις στις οποίες ορκίζονται η τραγουδίστρια και η γυμνάστριά της για να παραμείνουν υγιείς και fit.



Πηγή κεντρικής: @beyonce