Για να φορέσεις crop top το καλοκαίρι, κάνε από σήμερα αυτές τις 3 ασκήσεις

Ιωάννα Τζανή
Για να φορέσεις crop top το καλοκαίρι, κάνε από σήμερα αυτές τις 3 ασκήσεις

Ξέχνα τα ροκανίσματα! Αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, εύκολα και γρήγορα.

Αν νόμιζες μέχρι σήμερα ότι χρειάζεται να κάνεις crunches για να αποκτήσεις τονισμένους και σέξι κοιλιακούς, έκανες λάθος! Στην πραγματικότητα, δεν έχω κάνει αυτή την άσκηση τα τελευταία 10 χρόνια, γι' αυτό θέλω να μοιραστώ μαζί σου τρεις ασκήσεις που θα ενισχύσουν όλους τους κοιλιακούς σου μυς, θα βελτιώσουν τη στάση του σώματός σου, θα δημιουργήσουν έναν πιο κομψό κορμό και επίπεδη κοιλιά, ενώ θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Παρόλο που τα ροκανίσματα αποτελούν μία θεμελιώδη άσκηση για την ενίσχυση των κοιλιακών, μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη πίεση στην πλάτη και να οδηγήσουν σε βλάβες.

TREKSIMO GYM

Μη μετράς τα λεπτά! Το μυστικό είναι να τρέχεις όσο αντέχεις

Κάνοντας ασκήσεις που ενεργοποιούν σε βάθος τους κοιλιακούς μυς, θα καταφέρεις να δυναμώσεις τον κορμό και τη σπονδυλική σου στήλη, αλλά και να αποκτήσεις την πιο επίπεδη κοιλιά που είχες ποτέ.

Αν είσαι από τις γυναίκες που προτιμούν προπονήσεις με μέγιστα αποτελέσματα και ελάχιστο χρόνο, αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής είναι το ιδανικό για εσένα.

Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής:

  • Cannonball drop
  • Σανίδα με προαιρετικό push-up
  • Πόδια σε wall twist


Cannonball Drop

How to: Ξεκινάς πίσω από μια μπάλα ισορροπίας και κυλάς προς τα εμπρός περπατώντας με τα χέρια σου στο πάτωμα μέχρι τα γόνατά σου να βρίσκονται στη μέση της μπάλας και τα χέρια κάτω από τους ώμους σου. Στη συνέχεια, φέρνεις τα γόνατά σου προς το στήθος και πέφτεις κάτω στο ένα ισχίο. Αμέσως μετά σηκώνεις τους γοφούς σου προς τα πάνω και πέφτεις στο άλλο ισχίο, κρατώντας τα γόνατά σου προς το στήθος σου όλη την ώρα.


https://www.instagram.com/p/CZr2ZRys_T6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Plank Knee to Chest με προαιρετικό Push-Up

How to: Ξεκινάς πίσω από την μπάλα και κυλάς προς τα εμπρός περπατώντας με τα χέρια σου στο πάτωμα μέχρι τα γόνατά σου να βρίσκονται στη μέση της μπάλας και τα χέρια κάτω από τους ώμους σου. Στη συνέχεια σηκώνεις το ένα πόδι από την μπάλα και φέρνεις το γόνατό σου προς το μέρος του ώμου σου. Μπορείς στο τέλος της κίνησης να προσθέσεις και ένα push-up.

Πόδια σε wall twist

How to: Καθισε στο επάνω μπροστινό μέρος της μπάλας με τα πόδια σου στον τοίχο και σε μεγαλύτερη απόσταση από τους γοφούς και μετά κάνε μια μικρή κλίση της λεκάνης έτσι ώστε το κάτω μέρος της πλάτης σου να υποστηρίζεται από την μπάλα. Στη συνέχεια, πήγαινε το σώμα σου μπρος-πίσω χρησιμοποιώντας τους μύες κάτω από τις ωμοπλάτες. Exra tip: Κράτα τα γόνατά σου όσο πιο σταθερά γίνεται και πρόσεξε η κίνηση να γίνεται από τη μέση σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δυσκολεύεσαι ν' ανεβείς σκάλες; 4 εύκολες ασκήσεις για να ενδυναμώσεις τα πόδια σου

Πώς να αρχίσεις να γυμνάζεσαι με βάρη από την άνεση του σπιτιού σου και με ασφάλεια