Kυτταρίτιδα: 4 περίεργοι τρόποι αντιμετώπισης, που όμως αποδίδουν

Γωγώ Φούντα
Kυτταρίτιδα: 4 περίεργοι τρόποι αντιμετώπισης, που όμως αποδίδουν

Γιατί τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσουμε την καταπολέμησή της

Tι νομίζατε κορίτσια; Ότι επειδή το καλοκαίρι τελείωσε εμείς θα σας αφήναμε ήσυχες και δεν θα σας ξαναμιλούσαμε για την κυτταρίτιδα; Νομίζατε λάθος λοιπόν! Διότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να σκύψετε πάνω από την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να προσπαθήσετε με θεραπείες και όσα τελοσπάντων μέσα διαθέτετε να την εξολοθρεύσετε! Και το λέμε τώρα, διότι είναι ακόμα Οκτώβρης, το καλοκαίρι αργεί, και έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να πειραματιστείτε και τελικά να επιλέξετε τη θεραπεία που ταιριάζει περισσότερο σε σας. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε 4 περίεργους τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδαςμ που τελικά... αποδίδουν!

1. Αγγούρια: Αν δεν τα αγαπούσατε, να ένας λόγος να τα λατρέψετε! Τα αγγούρια ως γνωστόν είναι πλούσια σε νερό και βιταμίνες και έχουν τη ιδιότητα να ενισχύουν σημαντικά την παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό! Και όπως έχετε αντιληφθεί, όλη η φασαρία γίνεται για το κολλαγόνο το οποίο διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος και άρα μειώνει την κυτταρίτιδα. Προσοχή: Τα αγγούρια εννοούμε να τα φάτε.

2. Scrub από καφέ: Η καφείνη έχει την ιδιότητα να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και άρα να βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το scrub από καφέ, από την άλλη, απελευθερώνει τις τοξίνες του δέρματος και μεταβολίζει το λίπος με αποτέλεσμα φυσικά να αφήνει το δέρμα σούπερ απαλό και αισθητά πιο λείο!

3. Φύκια: Ναι ναι καλά διαβάσατε. Τα φύκια περιέχουν ιώδιο το οποίο βελτιώνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αλλά και την κυκλοφορία του δέρματος. Γεμίστε λοιπόν την μπανιέρα σας με χλιαρό νερό, βάλτε μέσα και φύκια, βυθιστείτε και απολαύστε!

4. Ζελατίνη σε σκόνη: Η ζελατίνη, σε αντίθεση με ότι νομίζετε, δεν φορτώνει τον οργανισμό με ζάχαρη και λιπαρά. Αντίθετα, έχει την ιδιότητα να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Προσθέστε λίγη σκόνη στα ροφήματά σας μία φορά την ημέρα και να είστε σίγουρες ότι το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει!

Διαβάστε ακόμη:

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσα λεπτά άσκησης μας είναι αρκετά;

Η ώρα της αλήθειας: Καταρρίπτουμε τους μεγαλύτερους μύθους γύρω από τη γυμναστική