Ζηλεύεις τα μοντέλα; Απέκτησε το σώμα τους με το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής

Ερμιόνη Σαρρή
Ζηλεύεις τα μοντέλα; Απέκτησε το σώμα τους με το παρακάτω πρόγραμμα γυμναστικής

15 λεπτά είναι αρκετά για αποκτήσεις το σώμα που ποθείς

Νέα χρονιά, πολλές επιθυμίες. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, προσδοκά τα καλύτερα και για το σώμα της. Ένα καλλίγραμμο κορμί δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς, αλλά και υγείας. Σίγουρα είναι δύσκολο να αποκτήσεις κοιλιακούς πέτρα μέσα σε μόλις λίγους μήνες και τα πόδια σου να μην έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσεις και καθόλου. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν με τον καιρό και εσύ θα αισθανθείς τεράστια ικανοποίηση.
Δες το πρόγραμμα που έχουμε για εσένα και αφιέρωσε 15 λεπτά μέσα στην ημέρα για... εσένα:


Καθίσματα με άλμα: Λάβε θέση καθίσματος με τα πόδια σου να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών και την πλάτη σου να είναι σε ίσια θέση. Από τη θέση αυτή, βάλε δύναμη στα πόδια σου και κάνε ένα άλμα. Κατά το κατέβασμα, κάνε και πάλι κάθισμα απλά προσπάθησε αυτή τη φορά να είναι λίγο πιο βαθύ. Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων

Αναρρίχηση εδάφους: Φυσικά και δεν εννοούμε να πάρεις τα βουνά. Κάτσε σε θέση push ups και φρόντισε το σώμα σου να είναι σα μία σανίδα. Από τη θέση αυτή λύγιζε διαδοχικά τα γόνατά σου φέρνοντας τα προς το στήθος σου. Αν πάλι σε δυσκολεύει, λύγισε τα γόνατά σου προς τα έξω
Κάνε 3 σετ των 10 επαναλήψεων

Θέση σανίδας: Ξάπλωσε μπρούμυτα και στηρίξου στους αγκώνες σου. Τέντωσε το σώμα σου σχηματίζοντας μία νοητή ευθεία γραμμή και ακούμπησε τα πόδια σου στις μύτες. Ύστερα, σφίξε την κοιλιά σου και μείνε στη στάση της σανίδας για 60 δευτερόλεπτα. Ανά δύο σετ, σήκωνε ελαφρά το ένα σου πόδι αν θες να κάνεις λίγο πιο δύσκολη την άσκηση.
Κάνε 4 σετ των 60 δευτερολέπτων

Προβολές στο πλάι: Στάσου όρθια με τα χέρια στη μέση. Από τη θέση αυτή λυγίστε το δεξί σας πόδι και τεντώστε στο πλάι το αριστερό. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετέ το από την αντίθετη πλευρά. Η πλάτη σου πρέπει να είναι ίσια και το γόνατο του λυγισμένου σου ποδιού να μην ξεπερνάει τα δάχτυλα του ποδιού σου.

Με το καλό, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα:

Αποκτήστε το πιο σέξι κορμί μόνο με 3 ασκήσεις: Δείτε τις!

Περιττά κιλά: 6 τρόποι για να κάψετε έως και 900 θερμίδες μέσα σε μία ημέρα