"Free Range": αυτό το video της Reebok θα σε κάνει να δεις το fitness... αλλιώς!

"Free Range": αυτό το video της Reebok θα σε κάνει να δεις το fitness... αλλιώς!

Αφού τα καταφέρνει ένα... Κοτόπουλο, μπορείς να τα καταφέρεις και εσύ! 

Η Reebok αναταράσσει τα νερά της fitness κουλτούρας με την κυκλοφορία του νέου της βίντεο με τίτλο "Free Range"! Ένα βίντεο συναρπαστικό και πρωτότυπο με πρωταγωνιστή ένα.... Κοτόπουλο, το οποίο με τον τρόπο του καλεί τους ανθρώπους να «δραπετεύσουν» από τις συνήθειες τους, τη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις κοινότυπες μορφές άσκησης της μέχρι τώρα ζωής τους. Στόχος; H μακροπρόθεσμη δέσμευση του κοινού με τον υγιεινό τρόπο ζωής.


Μέσα στον Ιανουάριο, μια εποχή, που μπαίνουν οι στόχοι για το νέο έτος, η Reebok λανσάρει το αφυπνιστικό αυτό βίντεο θέλοντας να κάνει σαφές τον λόγο για τον οποίο οι άνθρωποι δυσκολεύονται να μείνουν πιστοί στους fitness στόχους τους, με αποτέλεσμα να γυρνούν στις παλιές γνώριμες και πολλές φορές βλαβερές για εκείνους συνήθειες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον λανθασμένο τρόπο ζωής που έχει γίνει πλέον βίωμα, ενώ έχουν συνηθίσει σε μία τετριμμένη fitness κουλτούρα, η οποία τους εμποδίζει να ζήσουν ένα υγιεινό και ελεύθερο fitness lifestyle.


Όπως δηλώνει και ο Brand President της Reebok, Matt O'Toole, «Η Reebok πιστεύει στην υγιεινή και δραστήρια ζωή, η οποία όχι μόνο ωφελεί το σώμα αλλά αλλάζει τη ζωή του ανθρώπου και σε πνευματικό και κοινωνικό επίπεδο. Συνεργασίες της Reebok όπως το CrossFit, τα Spartan Races και η Les Mills, αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του brand για ένα fitness lifestyle με δραστηριότητες που κινητοποιούν τον άνθρωπο και τον ωθούν να δοκιμάσει τα όρια του και να εξερευνήσει τις δυνατότητές του. Έτσι, θέτει μακροπρόθεσμους στόχους, ενώ του δίνεται πάντα το κίνητρο για να μένει πιστός σε αυτούς.»

Στο βίντεο, το οποίο είναι διαθέσιμο στην επίσημη σελίδα της Reebok (www.reebok.com/LFR), παρουσιάζεται ένα κοτόπουλο να δραπετεύει από την μέχρι τώρα ζωή του αναζητώντας έναν ελεύθερο (Free Range) τρόπο ζωής. Τρέχοντας ελεύθερο μέσα στους αγρούς ξεπερνάει τα εμπόδια που συναντά και μέσα από τη διαδρομή αυτή αποδίδεται με έναν πρωτότυπο τρόπο η προσέγγιση της Reebok για το fitness. Με το βίντεο αυτό, η Reebok θέλει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να υιοθετήσουν ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα fitness lifestyle και να τους εμπνεύσει να απεγκλωβιστούν από την ρουτίνα της καθημερινότητας μέσα από πρωτότυπα αθλήματα και fitness προγράμματα.


«Πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν τι κοινό έχει ένα κοτόπουλο με τον άνθρωπο. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε μέσω αυτού του βίντεο είναι πως όπως ο πρωταγωνιστής μας κατάφερε να δραπετεύσει από την ρουτίνα του και να ανοίξει νέους δρόμους βασισμένους στις δικές του επιλογές και έτσι θέλουμε να κάνουν οι άνθρωποι που θα το παρακολουθήσουν», δήλωσε σχετικά ο Yan Martin, Vice President of Global Brand Communication της Reebok.

Αυτή τη χρονιά, λοιπόν... #LiveFreeRange !