Ουάου! Έξυπνα tips για να «κάψετε» μέχρι και 60% περισσότερες θερμίδες

Ερμιόνη Σαρρή
Ουάου! Έξυπνα tips για να «κάψετε» μέχρι και 60% περισσότερες θερμίδες

Για να δείτε ακόμη πιο γρήγορα το σώμα σας να μπαίνει στο αγαπημένο σας... τζιν

Το είπατε και το κάνατε. Βάλατε τη νέα σας φόρμα, πήρατε όλα σας τα αξεσουάρ και ανοίξατε την πόρτα του... γυμναστηρίου. Αρχικά, θα σας παρακαλούσαμε να μας δώσετε τη μυστική σας συνταγή για αυτό. Και επειδή, λοιπόν, φερθήκατε όπως πρέπει, εμείς θα σας δώσουμε μερικά tips για να κάψετε ακόμη περισσότερες θερμίδες κατά την ώρα της γυμναστικής και όλοι να απορούν για το πόσο fit κορίτσια είστε.

Λυγίστε τα χέρια σας την ώρα του τρεξίματος: Ανεβαίνετε πάνω στο διάδρομο και η πρώτη σας σκέψη είναι «ουφ πώς θα περάσουν και αυτά τα λεπτά». Και η δική μας, για αυτό μιας και μπήκατε στη διαδικασία-μπράβο σας-, κάντε το και πιο αποτελεσματικά. Μην αφήνετε, λοιπόν, τα χέρια σας να κρέμονται στο πλάι, αλλά... λυγίστε τα. Αγκώνες σε εγρήγορση και συγχρονίστε τους με την υπόλοιπη κίνηση του σώματός σας. Θα δείτε πως θα τρέχετε ακόμη πιο γρήγορα και ταυτόχρονα όλο σας το σώμα θα... δουλεύει. Μπρος- πίσω, μπρος- πίσω!

tumblr m0liqmhyb21rr8uggo1 500

Φορέστε ακουστικά: Είτε βρίσκεστε πάνω στον πάγκο των κοιλιακών, είτε στο πάρκο της γειτονιάς σας, ο αγαπημένος σας τραγουδιστής μπορεί να γίνει σύμμαχος στη μάχη σας αυτή. Έρευνα του Πανεπιστημίου του Brunel, απέδειξε πως η μουσική βοηθάει αρκετά την ώρα της άσκησης. Τονώνει τη διάθεσή σας και εσείς δουλεύετε πιο σκληρά φορώντας τα αθλητικά σας παπούτσια. Φτιάξτε, λοιπόν, τo δικό σας αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα- κατά προτίμηση χορευτικά- και πάρτε τους... δρόμους.

tumblr mw2kkcDBRt1qih0exo1 500

Αλλάζετε συνεχώς ασκήσεις: Κάθε άσκηση έχει και τα σετ της-κακώς ή καλώς- και εσείς πρέπει να τα τηρήσετε ευλαβικά, αν θέλετε να αποκτήσετε κορμί μοντέλου. Το πιο έξυπνο όμως κόλπο για να πετύχετε ακόμη πιο γρήγορα το στόχο σας είναι να μην τα κάνετε... συνεχόμενα. Δηλαδή, κάνετε ένα σετ κοιλιακών και ύστερα προχωρήστε σε ένα άλλο σετ ασκήσεων για πόδια, χέρια και γλουτούς. Το σώμα σας βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση και έτσι καίτε ακόμη περισσότερο λίπος από όλα τα σημεία του κορμιού σας.

Παίξτε με το... διάδρομο: Η κλίση και η ταχύτητα είναι οι δύο λέξεις που δεν πρέπει να ξεχνάτε κάθε φορά που ανεβαίνετε πάνω σε αυτό το αγαπημένο ή μη όργανο γυμναστικής. Ξεκινήστε με ένα 5λεπτό αργό περπάτημα και συνεχίστε με ένα 10λεπτο τρέξιμο. Περπατήστε εναλλάξ στην ανηφόρα και τρέξτε στην... ευθεία. Αν πάλι είστε κορίτσια της φύσης, βρείτε τη διαδρομή αυτή που θα σας προσφέρει λίγη κούραση, αφού δε θα απουσιάζουν οι ανηφόρες και οι κατηφόρες.

treadmill-673x421

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως να τις δοκιμάζατε; 3 ασκήσεις που θα γραμμώσουν το σώμα σας άμεσα

Αποκτήστε τέλειες γάμπες μόνο με 5 λεπτά άσκησης!