Τα μοντέλα της Victoria's Secret μας δίνουν tips για ένα τέλειο και σέξι κορμί

Ερμιόνη Σαρρή
Τα μοντέλα της Victoria's Secret μας δίνουν tips για ένα τέλειο και σέξι κορμί

Τις ακούμε και τα τηρούμε... πιστά

Μπορεί τη συγκεκριμένη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο αυτό, το καλοκαίρι να σας φαίνεται ένα μακρινό όνειρο και εμείς κάπως τρελοί που το αναφέρουμε, όμως ο χρόνος κυλάει και όλες μας θα βρεθούμε στις παραλίες χωρίς καν να το καταλάβουμε (αμήν και πότε). Και λίγο πριν βγάλουμε τα μαγιό μας από το συρτάρι, ευχόμαστε να είχαμε το κορμί της Alessandra Ambrosio ή της Adriana Lima. Γι΄ αυτό οι άγγελοι της Victoria's Secret είπαν μερικά από τα μυστικά τους στην αμερικάνικη Vogue και εμείς φυσικά δεν κρατηθήκαμε. Τα διαβάσαμε και σας τα ... αποκαλύπτουμε.

Οι άγγελοι βρίσκονται αυτήν την περίοδο στο Πουέρτο Ρίκο (ένας ακόμη λόγος για να τις ζηλεύουμε) και μας έστειλαν τα δικά τους «μηνύματα» για ένα τέλειο σώμα:

1. Η Candice Swanepoel, η Behati Prinsloo και η Joan Smalls μας υπενθύμισαν, πως ένα τέλειο κορμί δε χτίζεται μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά θέλει.. δουλειά. Δε γίνεται λίγο πριν βγούμε στην παραλία να αρχίσουμε τα ροκανίσματα, διότι τα αποτελέσματα δε θα είναι τα επιθυμητά. Ένας χρόνος γυμναστικής θα μας προετοιμάσει για ένα τέλειο καλοκαίρι χωρίς κυτταρίτιδα και περιττά κιλά. Μας πλήγωσαν λιγάκι, αλλά δεν έχουν και άδικο. Τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε από σήμερα και όχι 15 ημέρες πριν από τη μεγάλη...εμφάνιση.

249032ED00000578-2904601-image-m-64 1420904557719 37aa4

2. Η Joan Smalls εξήγησε, πως ο καλύτερος συνδυασμός για να κάψουμε γρήγορα θερμίδες είναι να συνδυάζουμε τις καρδιοαναπνευστικές (αερόβια) ασκήσεις με αυτές που τονώνουν τους μύες μας. Με άλλα λόγια λίγο τρεξιματάκι στο διάδρομο και ύστερα τα αγαπημένα... ροκανίσματα στον πάγκο των κοιλιακών. Η ίδια αισθάνεται ότι οι κοιλιακοί και οι γλουτοί με αυτό τον τρόπο τονώνονται καλύτερα.

victoria-secret-beach-body-alessandra-ambrosio e158d

3. Η Behati Prinsloo, από την άλλη, μας βάζει ένα μεγάλο STOP σε όσα πιστεύαμε ως τώρα για τα μακαρόνια και το ψωμί. Και όμως δεν τα στερείται από τη διατροφή της, καθώς της δίνουν ενέργεια. Εντάξει, βέβαια φανταζόμαστε ότι γεύεται απλές συνταγές και αποφεύγει τις πολλές και παχυντικές σάλτσες. Δεν ακούγεται πάντως και πολύ άσχημο. Ποια από εμάς δε λατρεύει τις μακαρονάδες;

victoria-secret-beach-body-alessandra-ambrosio-candice-swaneopol-behati-prinsloo-lily-aldridge 2736f

4. Η Alessandra Ambrosio και η Adriana Lima έδωσαν ένα τρικ για όσες από εμάς είμαστε κορίτσια της τελευταίας στιγμής. Οι ίδιες λίγο πριν από τις φωτογραφίσεις ή κάποιο show προσπαθούν το σώμα τους να έχει ένα μπρονζέ χρώμα για να κρυφτούν μέχρι και οι τελευταίες ατέλειες από πάνω τους (και όμως έχουν και αυτές). Ευτυχώς ζούμε σε μία χώρα με αρκετό ήλιο και τη... λάμψη μας την παίρνουμε. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ακόμη και αν είναι Φεβρουάριος, φοράμε πάντα αντηλιακό

Διαβάστε ακόμα:

Εσύ το αγαπάς; 4 απλοί τρόποι για να λατρέψεις το... σώμα σου!

Κοιλιακοί από... σπίτι: Εύκολες ασκήσεις για να αποκτήσετε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς