Bikini time! Οι 3 ασκήσεις που θα ανεβάσουν το στήθος σας στα... ύψη!

Ερμιόνη Σαρρή
Bikini time! Οι 3 ασκήσεις που θα ανεβάσουν το στήθος σας στα... ύψη!

Γίνετε το πιο... σέξι κορίτσι της παραλίας!

Το δίλημμα για το φετινό μαγιό είναι μεγάλο. Οι εταιρείες για ακόμη μία φορά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους και πραγματικά δε γνωρίζετε αν θα λανσάρετε το κλασσικό τριγωνάκι ή κάποιο στράπλες ή ακόμη και ένα σέξι μπούστο στις φετινές σας εξορμήσεις στην παραλία.

Τι γίνεται όμως με το στήθος σας; Ξεκινήστε άμεσα να ακολουθείτε τις παρακάτω ασκήσεις γυμναστικής και δείτε το να... μεταμορφώνεται. Μετά από όλο αυτό, να είστε σίγουρες πώς θα είστε το πιο σέξι κορίτσι του νησιού (ή και της πόλης).

Άσκηση 1

Ξαπλώνετε μπρούμυτα στο έδαφος, στηρίζεστε στις παλάμες σας και τεντώνετε τα πόδια σας. Σηκώνετε το ένα σας πόδι ψηλά και έχοντας πολύ καλά σφιγμένη την κοιλιά σας, κάνετε κάμψεις. Μόλις ολοκληρώσετε τις 10 κάμψεις, σηκώνετε το άλλο σας πόδι και συνεχίζετε για άλλες 10.

Κάνετε 2 σετ των 20 επαναλήψεων.

Άσκηση 2

Στέκεστε όρθια, λυγίζετε τα χέρια σας και κρατάτε ανάμεσα στις παλάμες σας μία μικρή μπάλα. Ενώ οι αγκώνες σας κοιτάνε προς τα έξω, πιέζετε την μπάλα όσο μπορείτε πιο δυνατά και επαναλαμβάνετε την κίνηση αυτή για 30 δευτερόλεπτα.

Κάνετε 3 σετ των 30 δευτ.

Άσκηση 3

Ξαπλώνετε ανάσκελα στο έδαφος και λυγίζετε τα πόδια σας. Κρατάτε σε κάθε σας χέρι ένα μικρό αλτήρα και τα τεντώνετε στο πλάι. Προσοχή, οι παλάμες σας πρέπει να κοιτάνε προς τα επάνω. Από τη θέση αυτή, κάνετε μικρές πιέσεις προς τα πάνω, κρατόντας την κοιλιά σας σφιχτή. Την ίδια άσκηση μπορείτε να την ακολουθήσετε και σε όρθια στάση.

Κάνετε 3 σετ των 25 επαναλήψεων.

Διαβάστε ακόμη:

Better For It: Η Nike δίνει δύναμη στις γυναίκες για να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό

Κάνουμε σχοινάκι; Ένα 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για γρήγορο αδυνάτισμα