Κάνε tabata και δες το σώμα σου να... «στεγνώνει»

Ερμιόνη Σαρρή
Κάνε tabata και δες το σώμα σου να... «στεγνώνει»

10 λεπτά αρκούν για να δεις το σώμα σου να αλλάζει

Tabata. Ακούς εδώ και πολλούς μήνες τις φίλες σου να τρέχουν στο γυμναστήριο για αυτό και μόνο το πρόγραμμα, αλλά δυστυχώς εσύ ακόμη δεν το έχεις δοκιμάσει. Ακυρώνουν τον καφέ που έχετε κανονίσει μόνο και μόνο για να μη χάσουν τη γυμναστική τους. Και όμως δεν ξέρεις τι χάνεις, αφού η ένταση αυτού του προγράμματος και οι γρήγορες εναλλαγές των ασκήσεων είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να δείς το σώμα σου να μεταμορφώνεται σε χρόνο... dt!

Αν γενικώς είσαι κορίτσι που δε φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και σου αρέσει η δυναμική γυμναστική, τότε μάλλον βρήκες το νέο σου... χόμπι. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις πολλές ώρες μέσα σε μία αίθουσα γυμναστικής αφού μόλις 10 λεπτά είναι ιδανικά. Και το καλύτερο; Μπορείς να κανονίζεις σουαρέ με τις φίλες σου και να γυμνάζεστε παρέα.

{youtube}PutmjSp0Qk8{/youtube}

Δοκίμασε, λοιπόν, το πρόγραμμα που μόλις είδες και θα μας θυμηθείς. Μην ξεχνάς βέβαια, να πίνεις πολύ νερό και να τρώς αρκετά φρούτα και λαχανικά. Η γυμναστική ναι μεν είναι αποτελεσματική, αλλά χωρίς τη σωστή διατροφή δεν μπορεί να κάνει και... θαύματα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα πλαϊνά παχάκια έχουν γίνει ο «εφιάλτης» σας; Εξαφανίστε τα τώρα με αυτές τις ασκήσεις