Απαλλάξου από τα χαλαρά μπρατσάκια με αυτές τις ασκήσεις

Απαλλάξου από τα χαλαρά μπρατσάκια με αυτές τις ασκήσεις

Και απόκτησε τέλεια γυμνασμένα χέρια

Μετά τα πόδια, τους γλουτούς και την κοιλιά, όλες θέλουμε να αποκτήσουμε τέλεια - αδύνατα και ελαφρώς γραμμωμένα χέρια. Κακά τα ψέματα, τα όμορφα γυμνασμένα χέρια είναι sexy και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε φέτος να τα αποκτήσουμε. Ιδού δύο ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να εξαφανίσεις τα ενοχλητικά μπρατσάκια:

1η άσκηση
Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των ώμων και πάρε θέση ημικαθίσματος. Πάρε βαράκια στα χέρια και τράβηξε τους αγκώνες σου πίσω, ώστε τα βαράκια να είναι κοντά στα πλευρά. Κρατώντας τους ώμους σου κάτω, φέρε μπροστά και ευθεία το δεξί σου χέρι, στοχεύοντας στο κέντρο. Καθώς ανεβάζεις το χέρι, γύρισε το βαράκι προς τα κάτω, ώστε το πίσω μέρος του να κοιτά προς τα πάνω. Κάνε το ίδιο με το αριστερό χέρι, τραβώντας ταυτόχρονα το δεξί σου πίσω. Κάνε γρήγορες επαναλήψεις για ένα λεπτό από την κάθε πλευρά. Κάνε διάλειμμα και επανέλαβε δύο ακόμη φορές την ίδια άσκηση για κάθε χέρι.


2η άσκηση
Στάσου όρθια κρατώντας από ένα βαράκι στο κάθε χέρι
(κοντά στο σώμα σου). Με τεντωμένα χέρια, σήκωσε τα βαράκια ευθεία μπροστά σου μέχρι το ύψος του στήθους σου. Μείνε για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα τέντωσέ τα στο πλάι μέχρι τα χέρια να έρθουν σε ευθεία μεταξύ τους. Μείνε για λίγα δευτερόλεπτα και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε χέρι.